reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@KiedyPytam plamienia masz na pewno od nadżerki, dupek takich nie zatrzyma bo to uszkodzenie mechaniczne a nie hormonalne.

U mnie nareszcie koniec tego zwariowanego cyklu! I oby ten nie robiłł podobnie głupich niespodzianek!!!
O nie. Oby ten nowy cykl był tym udanym :)
Ja się chyba jeszcze pomecze bo od rana bóle w podbrzuszu i kolejny dzień z biegunka :(

reklama
Od czwartku czekałam na @, przy takim progesteronie i tak by się ciąża nie utrzymała.

Nienawidzę października ale ma szansę wynagrodzić mi tą nienawiść ..

Nie nie nie.... Dalej jak idę do kibelka to jest to plamienie. Wykoncze się. Naprawdę się wykoncze. Przecież biorę tego cholernego dupka!!!!!! Temperatura 36,30. Możliwe że taka po owulacji niska? Myślałam że będę spokojna ale oszaleje do poniedziałku nim się dowiem czy pękły. A nawet jak pękły, to ta temperatura niska nic dobrego nie wróży. Znowu!!!!!
Kochana, nie wkrecaj sie tak, bo naprawde łatwo można ześwirowac... pękły, czy nie...na wszelki wypadek dzialajcie dziś i jutro, tak z przyjemnościa, a w poniedziałek dowiesz się "gdzie" jesteś...

reklama
Do góry