reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Od czwartku czekałam na @, przy takim progesteronie i tak by się ciąża nie utrzymała.

Nienawidzę października ale ma szansę wynagrodzić mi tą nienawiść ..
Nowy cykl, nowe szanse ja tak miałam w ostatnim, jak na złość mi się spóźnila @ 3 dni. Zawsze mam cykle max 28 dni a tym razem 31 i na dodatek tak bolesnego okresu dawno nie miałam.
Teraz wpisałam w moją apke dolegliwości czyli od 3 dni bolesne piersi i pokazuje mi ze powinnam @ dostać 16.10. Może jutro już test by coś pokazał? Póki co brzuch nie boli tylko zachcianki mam na owoce i warzywa.

reklama
No może coś w tym jest bo zazwyczaj jak widzę w danym cyklu cień to zawsze mam wrażenie że miesiączka jest silniejsza i bardziej boli :/

No nic zobaczymy czy teraz @ przyjdzie oby nie. Jednak jak przyjdzie to lecę po niej do gina.. Może uda mi się jeszcze na drożność pójść

Dziewczyny ja zwariuje.. @Dwa+Trzy mowilas że może testy do bani więc kupiłam facelle i zaś tak samo... Cien cienia cienia.....
To może akurat będzie już ta wyczekana ciąża :)
Moje oba cienie cieniów właśnie okupują ps4 ;)
Napisałaś, że te cienie widujesz często czyli ile razy się już zdarzyło?
Progesteron najlepiej badać przez ok.3 cykle, wtedy jest miarodajny ale na razie skupmy się a kolejnym teście z porannego moczu :D
Pokaż fotkę ;)

@karolinaZaz My jak na złość nie mieliśmy okazji ;)

@Niemampomyslu ja jestem testomaniaczką więc już bym robiła haha

W głowie mi się nie mieści jak to potrafi dawać w łeb..... Masakra :/ dziewczyny a przecież nie mamy na to wpływu. Jak ma okres przyjść to przyjdzie, jak nie to nie przyjdzie. Tak jak ja.... Jak ma być ta owu to będzie albo była. Jak nie to nie będzie. W sumie dziś czy jutro nie mam już na to wpływu. Jedynie brać dupka i się przytulać. Może w przyszłym cyklu wziąć coś na pęknięcie na przykład. Ale w tym już pozamiatane. Pozostaje czekać do wizyty. A człowiek chodzi po ścianach. Tak samo Wy, jak jesteście to w poniedziałek np. beta wyjdzie pozytywna. Albo testy. Albo niestety przyjdzie okres. Nie mamy na to żadnego wpływu a jak ciężko z tym się oswoić.... :(

Nie nie nie.... Dalej jak idę do kibelka to jest to plamienie. Wykoncze się. Naprawdę się wykoncze. Przecież biorę tego cholernego dupka!!!!!! Temperatura 36,30. Możliwe że taka po owulacji niska? Myślałam że będę spokojna ale oszaleje do poniedziałku nim się dowiem czy pękły. A nawet jak pękły, to ta temperatura niska nic dobrego nie wróży. Znowu!!!!!
Może zamiast duphastonu zacznij brać luteine dopochwowa. Ja też po duph mam plamienia i krwawienia. Mój ginekolog z kliniki niepłodności powiedział że po duph niektóre kobiety krwawią i zazwyczaj luteina pomaga. A ja po luteinie nie mam plamień

reklama
Może zamiast duphastonu zacznij brać luteine dopochwowa. Ja też po duph mam plamienia i krwawienia. Mój ginekolog z kliniki niepłodności powiedział że po duph niektóre kobiety krwawią i zazwyczaj luteina pomaga. A ja po luteinie nie mam plamień
No pogadam z lekarka w poniedziałek. Ale ona mówi że to to samo. Zresztą drugi i trzeci lekarz też. A nigdy tej luteiny nie brałam . Tylko przy tak niskim poziomie progesteronu dupek u mnie jest obowiązkowy.

Do góry