reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No właśnie mam dziadyge. Ale co dalej plamie. To może być od niej?
Dokładnie, podczas boboseksow dochodzi do otarć nadzerki i one mogą krwawić. Jeżeli jest ona pod kontrolą lekarza to niczym się nie przejmuj, bo to normalny objaw (sama długo ją leczyłam i co chwile ją naruszaliśmy) a jak jeszcze z tym nie byłaś u lelarza to zalecam iść bo ona może hamować zajście w ciążę

reklama
Dziewczyny nie no ja oszaleje. Wiem że te testy czasami to można o d.... rozbić ale żeby tak całkiem bialutkie wychodzily? Tak samo temperatura. Ja mam cały czas ledwo ponad 36. ..... Robię je tylko dlatego że lekarka mi mówiła żebym robiła. Tak to bym je już rzuciła w kat. Ale wiem że muszę wszystko badać żeby ewentualnie stawiać diagnozę co jest nie tak :/

Jeszcze się pokłóciłam z mężem. Oczywiście skończyło się starankami i pogodzeniem ale on mówi że już nie może suchac jak narzekam że się napewno nie uda bo testy negatywne i temp niska. Wiem że.przesadzam. Ale tak strasznie się boje dopuścić pozytywne myśli żeby znowu się nie rozczarowac.
ja to mam rade taka, zeby mezow nie zadreczac owulacjami, testami itp. Ja nigdy nie mowilam swojemu, tylko spontaniczne przytulanie, mi sie wydaje, ze oni sie blokuja

Dokładnie, podczas boboseksow dochodzi do otarć nadzerki i one mogą krwawić. Jeżeli jest ona pod kontrolą lekarza to niczym się nie przejmuj, bo to normalny objaw (sama długo ją leczyłam i co chwile ją naruszaliśmy) a jak jeszcze z tym nie byłaś u lelarza to zalecam iść bo ona może hamować zajście w ciążę
Nie, no przecież ja u lekarza od 3 lat jestem miesiąc w miesiąc. Miałam robiona cytologie i biopsję i ta nadżerka nie ma w sobie nic zlego. Po prostu sobie jest. I jest mała.

ja to mam rade taka, zeby mezow nie zadreczac owulacjami, testami itp. Ja nigdy nie mowilam swojemu, tylko spontaniczne przytulanie, mi sie wydaje, ze oni sie blokuja
Tzn mój wie kiedysadbi płodne bo jeździmy na monitoring. I jest chętny i gotowy do działania. Tylko że ja już tak marudzę że nie wytrzymuje że mną. W sensie że chodzę zdołowana ciągle. Że pewnie niciz tego, bo testy negatywne, bo temperatura nie rośnie, bo to bo tamto. Sama nie mogę z tym wytrzymać czasami....

U mnie też jest nie kolorowo, wczoraj wieczorem przyszly wyniki, prolaktyna jeszcze większą niż tydzień temu, progesteron za mały A testosteron za duży.
Ginekolog powiedziała że wszystkie ziola,witaminy i probiotyki cały cykl brać olej z wiesiolka tylko do owulacji.
Powiedziała że oba ziola ładnie wyreguluj cykle ale potrzeba czasu . Zobaczymy co doda poniedziałek.

Nie, no przecież ja u lekarza od 3 lat jestem miesiąc w miesiąc. Miałam robiona cytologie i biopsję i ta nadżerka nie ma w sobie nic zlego. Po prostu sobie jest. I jest mała.
I będzie krwawić kontaktowo ;) Przynajmniej już wiemy skąd u Ciebie te plamienia :)

A mnie czeka kaftan , @ nie ma, zrobiłam test który pokazał cień cienia i po chwili się zalał więc pewnie trefny. Tylko gdzie moja @?!

I będzie krwawić kontaktowo ;) Przynajmniej już wiemy skąd u Ciebie te plamienia :)

A mnie czeka kaftan , @ nie ma, zrobiłam test który pokazał cień cienia i po chwili się zalał więc pewnie trefny. Tylko gdzie moja @?!

Ja też niedługo zwariuje też cień cienia.. Na zdj nie wychodzi zbytnio dopiero jak zmieniłam kontrast to coś można dojrzeć. Szlak mnie już trafia..
IMG_20191012_014835.jpg

reklama
Do góry