reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Gin w klinice mówił ze większa szansa na ciąże jest jak plemniki czekają sobie na komórkę , maja do pokonania sporo drogi . A komórka jest zdolna do zapłodnienia tylko w jakieś 12 h od uwolnienia . Ja bym nie czekała do jutra Bo może być za późno
Wlasnie ja też tak sobie myślę, że np. Jak owu będę miała rano, to z wczorajszego wieczora plemniki mogą być, ale nie muszą, a wieczorem może być za późno.

Czytam że oba są w tabletkach. no to jutro jade do apteki [emoji16] trzy tabletki czy jedna- co za różnica [emoji23] popije wiesiołkiem i bedzie git [emoji16]
Ja miałam.wiesiolek też zacząć zażywać i clo. Le się okazało że pęcherzyk się pojawił i urósł w tydzień . I drugi też.... Więc narazie daruje sobie. Pytanie czy pękną... Jak teraz się nie uda to serio już nie wiem. Mąż ma.plemniki super, badanie nasienia jest bardzo dobre, ja niby pęcherzyki mam, niby pękaly do tej pory, a ciąży nie ma. Nie wiem.... Jak teraz się nie uda to chyba dalsze badania będą mnie czekały.

reklama
Ja test kupiłam na jutro ale boję się ze cykl stracony. Poprzedni cykl był ostatnim w którym zazywalam aromek i boję się jak jajniki rusza :(

Do góry