reklama
kiwaczka89
Fanka BB :)
Piona! [emoji119]U mnie PMS w trybie skróconym mocno ale intensywnym hahaha Czuję, że dzisiaj przywitam nowy cykl
Dwa+Trzy
Wg mnie już pozytyw i taki przeskok jest zupełnie normaly Nazywa się PIKiem bo jest nagłym wzrostem poziomu LH i nie musi stopniowo ciemnieć Tzn. Ty nie musisz tego widzieć dlatego niektóre dziewczyny testy robią nawet 3 razy dziennie.Co myślicie? To już pozytyw ? Jest w ogóle możliwy taki przeskok tzn że wczoraj ledwo ledwo 2 kreska A dzisiaj już dość mocno widoczna?
Może faktycznie nie ma sensu robić tych testów...Zobacz załącznik 1032842
adzik
To teraz wdg Was jak wczoraj były przytulanki brać się za m dziś czy poczekać do jutra ?Wg mnie już pozytyw i taki przeskok jest zupełnie normaly Nazywa się PIKiem bo jest nagłym wzrostem poziomu LH i nie musi stopniowo ciemnieć Tzn. Ty nie musisz tego widzieć dlatego niektóre dziewczyny testy robią nawet 3 razy dziennie.
kiwaczka89
1 i 2 to jakieś herbatki/napary?Byłam na badaniach wyniki Mają być wieczorem , wróciłam właśnie z wizyty u ginekokog.
Zalecila na zwiększenie płodności, polepszenie owulacji
1) Niepokalanek mnisi
2) Dzięgiel chiński
3) witaminy z grupy B oraz dodatkowo
4 )zestaw witamin ciazowych- z dha
zalecila uzupełniać dobre kultury bakterii
5) olej z wiesiolka ale tylko do owu
Mam w poniedziałek przyjść na usg i zresztą wyników
W środę najpóźniej okres.
Może komuś pomoże. Powiedziała że taki zestaw po 3 miesiącach najdłużej u wiekszosci kobiet przynosi upragnione II kreseczki . Zalecila monitoring. Resztę leków dołączy jak zobaczy wyniki z całego miesiąca.
To chyba cud bo dr wszystkie badania zleca.na NFZ wizyty też i usg też wszystko =) W koncu trafiłam na kogoś kompetentnego.
Dwa+Trzy
Plemniory z wczoraj i tak już się czają na jajoTo teraz wdg Was jak wczoraj były przytulanki brać się za m dziś czy poczekać do jutra ?
Ale żeby mieć poczucie spełnienia lepiej powtarzać do skutku
Ile się staracie?
Dwa+Trzy
Niepokalanek to chyba Castagnus , dostępny też w tabletkach1 i 2 to jakieś herbatki/napary?
KiedyPytam
No nie mam. Koja lekarka przyjmuje od pon do piątku. Nie chcę iść nigdzie indziej. W poniedziałek się dowiem czy pękły. Wytrzymam. Mam intensywny weekend to może jakoś wytrwam nie myśleć o tym.Wiem kiedyś robiłam pół roku z rzędu i strasznie mnie to irytowalo.
A masz możliwość aby podejść na usg zobaczyć czy chociaż jeden peknal?
Zycze ci aby to był ostatni cykl staraniowy.
reklama
Aneczka85_01
To teraz wdg Was jak wczoraj były przytulanki brać się za m dziś czy poczekać do jutra ?
Gin w klinice mówił ze większa szansa na ciąże jest jak plemniki czekają sobie na komórkę , maja do pokonania sporo drogi . A komórka jest zdolna do zapłodnienia tylko w jakieś 12 h od uwolnienia . Ja bym nie czekała do jutra Bo może być za późno