reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Kurde dziewczyny, czy przeziębienie negatywnie wpływa na zapłodnienie? Miałam owu w poniedziałek(wg testów), dzisiaj od rana gardło, katar i ogólnie złe samopoczucie...już sobie do głowy wkładam, że kolejny cykl na straty
Ja dwa cykle z rzędu byłam mocno przeziębienia właśnie w okolicach owulacji i po niej, ale nie wiem czy akurat właśnie to przesadzilo o nieudanych cyklach...

reklama
Hej dziewczyny podczytuje was od jakiegos czasu. U mnie akutalnie 3 cykl staran ale na spokojnie co bedzie to bedzie. Mam 3 dzieciakow w domu I jednego aniolka ktory mial ZE. Ciaze rozwiazywane cc. Ost cc w maju zeszlego roku. Na szczescie po badaniach mozemy sie starac. Z tym ze strach bedzie nam towarzyszyl po tym co nas spotkalo w zeszlym roku. Trzymam kciukasy za was I za mnie oczywiscie.
Witaj :-) Lekarz dał zielone światło do ewentualnego 4 cc?

Kochana 4 cc miałam w maju zeszłego roku. W 35 tyg. Filipek mial ZE żył godzine. Stad takie pragnienie maluszka. Mamy zielone swiatlo na 5 ciążę i 5 cc.
Dzieciaki mam z marca 2007, lutego 2008 i wrzesien 2010. Ost cc w maju 2018.
O kurczę rzadko się zdarza taka ilość cc u kobiety.zazwyczaj się słyszy że 3 to Max.

O kurczę rzadko się zdarza taka ilość cc u kobiety.zazwyczaj się słyszy że 3 to Max.
Teraz 4 czy dalej nie razi tak lekarzy w szpitalach klinicznych duzo kobiet jest po 4 czy 5..... W Polsce najwięcej 11 miala a mam kontakt z taka Kobieta co miala 8. Oczywiście wszystko to indywidualne przypadki zależne od stanu zdrowia i macicy.

Ja dwa cykle z rzędu byłam mocno przeziębienia właśnie w okolicach owulacji i po niej, ale nie wiem czy akurat właśnie to przesadzilo o nieudanych cyklach...
U mnie też przeziębienie gdzieś w czasie owu w 2 poprzednich cyklach. I też niepowodzenie ale nie mam pojęcia czy to ma wpływ. Martwię się bo @ się kończy A mnie strasznie rozbolało gardło i nie wiem czy nie skończy się przeziębieniem akurat na owu tak jak w poprzednich cyklach

reklama
Do góry