reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Kurde dziewczyny, czy przeziębienie negatywnie wpływa na zapłodnienie? Miałam owu w poniedziałek(wg testów), dzisiaj od rana gardło, katar i ogólnie złe samopoczucie...już sobie do głowy wkładam, że kolejny cykl na straty
Ja dwa cykle z rzędu byłam mocno przeziębienia właśnie w okolicach owulacji i po niej, ale nie wiem czy akurat właśnie to przesadzilo o nieudanych cyklach...

reklama
Hej dziewczyny podczytuje was od jakiegos czasu. U mnie akutalnie 3 cykl staran ale na spokojnie co bedzie to bedzie. Mam 3 dzieciakow w domu I jednego aniolka ktory mial ZE. Ciaze rozwiazywane cc. Ost cc w maju zeszlego roku. Na szczescie po badaniach mozemy sie starac. Z tym ze strach bedzie nam towarzyszyl po tym co nas spotkalo w zeszlym roku. Trzymam kciukasy za was I za mnie oczywiscie.
Witaj :-) Lekarz dał zielone światło do ewentualnego 4 cc?

Kochana 4 cc miałam w maju zeszłego roku. W 35 tyg. Filipek mial ZE żył godzine. Stad takie pragnienie maluszka. Mamy zielone swiatlo na 5 ciążę i 5 cc.
Dzieciaki mam z marca 2007, lutego 2008 i wrzesien 2010. Ost cc w maju 2018.
O kurczę rzadko się zdarza taka ilość cc u kobiety.zazwyczaj się słyszy że 3 to Max.

O kurczę rzadko się zdarza taka ilość cc u kobiety.zazwyczaj się słyszy że 3 to Max.
Teraz 4 czy dalej nie razi tak lekarzy w szpitalach klinicznych duzo kobiet jest po 4 czy 5..... W Polsce najwięcej 11 miala a mam kontakt z taka Kobieta co miala 8. Oczywiście wszystko to indywidualne przypadki zależne od stanu zdrowia i macicy.

Ja dwa cykle z rzędu byłam mocno przeziębienia właśnie w okolicach owulacji i po niej, ale nie wiem czy akurat właśnie to przesadzilo o nieudanych cyklach...
U mnie też przeziębienie gdzieś w czasie owu w 2 poprzednich cyklach. I też niepowodzenie ale nie mam pojęcia czy to ma wpływ. Martwię się bo @ się kończy A mnie strasznie rozbolało gardło i nie wiem czy nie skończy się przeziębieniem akurat na owu tak jak w poprzednich cyklach

reklama
Do góry