reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny. U mnie dziś plamienie i mega sluz plodny czyli domyślam się że owulacja bo bol też się pojawił. Jak myslicie, przytulalismy się w poniedziałek wieczorem, ciekawa jestem jak dlugo plemniki mogą przetrwać:) oczywidcie dzisiaj też będziemy ale nie wiem czy to już nie będzie za późno ..

W zależności od środowiska/pH. Ale jak to było w pn wieczorem to szanse jak najbardziej są. Po owulacji wg „internetów” tylko 12-Max 24h. Więc poprzytulać się nie zaszkodzi ;-)

Ja cykl chyba spisuje ma straty. Pik LH niby wg testów owu był już w poniedziałek, ale jakoś nie czuje, żeby owu była, temp tez mi nie wzrosła.

reklama
Witam w środę
Byłam u gina zrobił mi usg i powiedział że śluzówka wygląda mu albo na @ albo na wczesna jutro idę na bete i się okaże jak narazie na @ się nie zanosi nic mi nie dolega więc muszę czekać do jutra ehh

Hej dziewczyny. U mnie dziś plamienie i mega sluz plodny czyli domyślam się że owulacja bo bol też się pojawił. Jak myslicie, przytulalismy się w poniedziałek wieczorem, ciekawa jestem jak dlugo plemniki mogą przetrwać:) oczywidcie dzisiaj też będziemy ale nie wiem czy to już nie będzie za późno ..
Plemniki żyją tak do 3 dni w ciele kobiety więc spokojnie życzę powodzenia i działaj dalej kochana [emoji39]

ja już ten cykl spisałam na straty, zrobiłam dziś rano test- kolejna biel. żadnego cienia też nie, brzuch boli jak przed @ więc mam nadzieję że szybko przyjdzie bo muszę w końcu jakąś mocniejszą tabletkę na ból głowy wziąć bo te kilka dni już mnie porządnie wykończyły. Ciśnienie też mi nie służy bo wyczerpana chodzę. Oglądałam dziś z córką zdjęcia - te jak była noworodkiem i tak mnie rozczuliły.... eh, drugie bobo to obecnie moje największe marzenie :)
Kasiula34 trzymam kciuki żeby to jednak ciąża była :)

JA dziś rozpoczęłam dietę, może jak trochę schudnę to łatwiej zajdę. :)

Plemniki żyją tak do 3 dni w ciele kobiety więc spokojnie życzę powodzenia i działaj dalej kochana [emoji39]
Dziękuję Kochana, będę działać tak jak mówisz. Czyli u Ciebie nadal nadzieja jest, tylko najgorsze to czekanie.. wiecznie trzeba czekać teraz na badanie, potem na wynik.. Ale mocno trzymam kciuki, być może właśnie to jest początek czegoś wspaniałego:)

U mnie 13 dc niby dziś owulacja ale nie odczuwam jajnika
Ja sobie postanowiłam, ze nie będę niczego sprawdzała. Żadnych testów owu, żadnej temp, śluzu i td. Jak nie przyjdzie @ do 1/11 to wtedy zrobie test. Mam już dość. Mam nadzieje, ze mnie ciekawość nie zje. Profilaktycznie będzie się przytulać codziennie

Ja sobie postanowiłam, ze nie będę niczego sprawdzała. Żadnych testów owu, żadnej temp, śluzu i td. Jak nie przyjdzie @ do 1/11 to wtedy zrobie test. Mam już dość. Mam nadzieje, ze mnie ciekawość nie zje. Profilaktycznie będzie się przytulać codziennie
Też ostatnio miałam nie robić testu do @ zrobiłam przed i ;( później planowo przyszedł @
Teraz stawiam na luz i odpoczynek
Chociaż trochę stresu i biegania ale jutro o tej porze będę

reklama
Do góry