Anuś 2204
Zaangażowana w BB
u mnie 2 dc...jakoś ciężko ja przechodze[emoji31]
witam się Wami w 1 dc. Kto ze mną dziś zaczyna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się Wami w 1 dc. Kto ze mną dziś zaczyna?
Chyba ja :-) już brązowy sluz. Czyli wieczorem @witam się Wami w 1 dc. Kto ze mną dziś zaczyna?
Też już po wizycie jestem 20dc i wszystko wygląda bardzo optymistycznie wg Ginki Tyle, że moja macica zawsze na ciążową wygląda bo mam endometrium dużeWitam w środę
Byłam u gina zrobił mi usg i powiedział że śluzówka wygląda mu albo na @ albo na wczesna jutro idę na bete i się okaże jak narazie na @ się nie zanosi nic mi nie dolega więc muszę czekać do jutra ehh
Ja też na diecie mam nadzieję że jak będzie troszkę mniej kg to będzie łatwiej. U mnie 6dc od 8dc zacznę robić testy owu bo mam tak cykl rozjechany że nie mam pojęcia kiedy może być owuja już ten cykl spisałam na straty, zrobiłam dziś rano test- kolejna biel. żadnego cienia też nie, brzuch boli jak przed @ więc mam nadzieję że szybko przyjdzie bo muszę w końcu jakąś mocniejszą tabletkę na ból głowy wziąć bo te kilka dni już mnie porządnie wykończyły. Ciśnienie też mi nie służy bo wyczerpana chodzę. Oglądałam dziś z córką zdjęcia - te jak była noworodkiem i tak mnie rozczuliły.... eh, drugie bobo to obecnie moje największe marzenie
Kasiula34 trzymam kciuki żeby to jednak ciąża była
JA dziś rozpoczęłam dietę, może jak trochę schudnę to łatwiej zajdę.
Też stwierdziłam że muszę zacząć jeść mniej cukru i zdrowiej,może pomoze:-)ja już ten cykl spisałam na straty, zrobiłam dziś rano test- kolejna biel. żadnego cienia też nie, brzuch boli jak przed @ więc mam nadzieję że szybko przyjdzie bo muszę w końcu jakąś mocniejszą tabletkę na ból głowy wziąć bo te kilka dni już mnie porządnie wykończyły. Ciśnienie też mi nie służy bo wyczerpana chodzę. Oglądałam dziś z córką zdjęcia - te jak była noworodkiem i tak mnie rozczuliły.... eh, drugie bobo to obecnie moje największe marzenie
Kasiula34 trzymam kciuki żeby to jednak ciąża była
JA dziś rozpoczęłam dietę, może jak trochę schudnę to łatwiej zajdę.
Mam identyczne postanowienie!trzymam za Ciebie kciuki!Ja sobie postanowiłam, ze nie będę niczego sprawdzała. Żadnych testów owu, żadnej temp, śluzu i td. Jak nie przyjdzie @ do 1/11 to wtedy zrobie test. Mam już dość. Mam nadzieje, ze mnie ciekawość nie zje. Profilaktycznie będzie się przytulać codziennie
Ja sobie nawt książkę kupilam na temat szkodliwości cukru napisana w fajnym stylu który do mnie przemawia tak jak myślałam @ się rozkręcila. Nowy cykl.Też stwierdziłam że muszę zacząć jeść mniej cukru i zdrowiej,może pomoze:-)