Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, trzymam kciuki żeby ten cykl był nasz. Chyba będziemy podobnie testować?Hej
Właśnie przyszła @ po 39dniach
Nie będę robić już bety bo to bez sensu ehh A myślałam że będzie inaczej [emoji17]
Fajnie jak byśmy zapoczątkowały dobra passę pod koniec miesiąca...Kasiula 34 przykro mi. Miałam nadzieję, że może ty zapoczatkujesz nowa dobra passę na 2 kreseczki. Sporo tu nas jest w 1 lub 2 dniu cyklu. Moja @ przyszła wczoraj. Nie dość że jestem smutna to jeszcze brzuch mnie boli :'( ostatni miesiąc spróbuję z testami owu. Zaczynam 6 cykl.
Teraz to całkowicie nic nie wiem cały cykl się przesunął ale będę się obserwować nie chce robić testów owu bo doszłam do wniosku że co ma być to będzie i wszystko na luzieHej, trzymam kciuki żeby ten cykl był nasz. Chyba będziemy podobnie testować?
Tak,sporo nas teraz zaczyna nowy cykl,więc za 4 tygodnie będzie to bardzo napięty czas:-)Kasiula 34 przykro mi. Miałam nadzieję, że może ty zapoczatkujesz nowa dobra passę na 2 kreseczki. Sporo tu nas jest w 1 lub 2 dniu cyklu. Moja @ przyszła wczoraj. Nie dość że jestem smutna to jeszcze brzuch mnie boli :'( ostatni miesiąc spróbuję z testami owu. Zaczynam 6 cykl.
Ten twój skończony długi cykl to byl pierwszy po ciąży biochemicznej?Teraz to całkowicie nic nie wiem cały cykl się przesunął ale będę się obserwować nie chce robić testów owu bo doszłam do wniosku że co ma być to będzie i wszystko na luzie
Trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji4]
Trochę więcej luzu mniej myślenia i testów i w końcu się nam uda
Razem raźniejTak,sporo nas teraz zaczyna nowy cykl,więc za 4 tygodnie będzie to bardzo napięty czas:-)
Też zaczynam 6 cykl:-)
I co tam mówili? Oglądałaś?Ten twój skończony długi cykl to byl pierwszy po ciąży biochemicznej?
Za chwilę w pytaniu na śniadanie o aplikacjach owulacyjnych:-)