reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Oglądałam,ale wsumie nic konkretnego-ogólnie że nie możemy im wierzyć 100%, bo komputer i ludzkie ciało to dwie bardzo różne rzeczy.Zeby taka aplikacja działała jak najbardziej dokładnie to my same musimy dokładnie i bez żadnego przekłamania wprowadzać wszystkie dane.:-)

reklama
Hej dziewczyny ja już po owulacji, ale niestety ostatnie przytulania 2 dni przed owu, później już nie, także raczej nie liczę na nic i myślę że ten cykl stracony :(

Ostatnia edycja:
Witajcie, faktycznie dużo nas teraz startujących. Ja się cieszę, ze w końcu moja @ wyglada zwyczajnie. Wcześniejsze od czasu łyżeczkowania wyglądały paskudnie, masa dużych skrzepów, a same @ baaaaardzo obfite były, teraz widzę poprawę i liczę na ten cykl. Obyśmy się tym razem nie zawiodły.

U mnie też przeziębienie gdzieś w czasie owu w 2 poprzednich cyklach. I też niepowodzenie ale nie mam pojęcia czy to ma wpływ. Martwię się bo @ się kończy A mnie strasznie rozbolało gardło i nie wiem czy nie skończy się przeziębieniem akurat na owu tak jak w poprzednich cyklach
Bierz jakieś leki i zdążysz do owu wydobrzeć :) ja jestem w 11 dc. Mam dzisiaj wizyte. Bedziemy patrzeć czy są jakieś pęcherzyki. Ale już nie mam żadnej nadzieji. Jeśli chodzi o ciążę to czuję gdzieś w środku że jestem już na straconej pozycji i żaden następny cykl nie przyniesie mi nic dobrego.

Cześć dziewczyny.
Robiłam testy genetyczne i wyszło mi nieprawidłowe MTHFR (układ hetero) i PAI-1 (układ homo). Czynnik V i II prawidłowe. O ile przy MTHFR wiem, ze wystarczy przyjmować zmetylowany kwas foliowy, który od 3 miesięcy już biorę, to jak jest z tym genem PAI-1? Do lekarza jestem umówiona dopiero za jakiś miesiąc, ale może już Wy miałyście jakieś z tym doświadczenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry