reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Witam
U mnie 38dc i nadal nic ja też widzę pod swiatlo cień cienia hehe
Wczoraj bolały mnie pachwiny i jajniki nawet bym powiedziała że piekły ale nie na okrągło po za tym kręci mi się w głowie i mam czasem nudności ale nie wiąże tego z potencjalną ciąża ehh
U mnie w niedzielę w 35dc pojawiło się plamienie, najpierw jasnoczerwona krew. Ale tylko przy podcieraniu. Sądziłam, że to @. W poniedziałek już tylko brązowe ślady również przy podcieraniu. Dziś nawet tego nie ma. Czyli okres się nie rozkręcił. Zdębiałam, bo zwykle kilka dni plemię przed. Ale żeby takie coś, to pierwszy raz. Ciąży na pewno nie ma bo testy bieluteńkie. Pewnie franca przyjdzie później. Jak na złość, kiedy już by się chciało coś działać

U mnie w niedzielę w 35dc pojawiło się plamienie, najpierw jasnoczerwona krew. Ale tylko przy podcieraniu. Sądziłam, że to @. W poniedziałek już tylko brązowe ślady również przy podcieraniu. Dziś nawet tego nie ma. Czyli okres się nie rozkręcił. Zdębiałam, bo zwykle kilka dni plemię przed. Ale żeby takie coś, to pierwszy raz. Ciąży na pewno nie ma bo testy bieluteńkie. Pewnie franca przyjdzie później. Jak na złość, kiedy już by się chciało coś działać
Ileż można czekać na France ja już żadnych złudzeń nie mam
No chyba że cud się stanie ale wątpię

Ja zaczęłam się martwić, że coś nie halo z hormonami jednak. Trzeba gnać do gina, ale nawet nie wiem na kiedy wizytę umawiać skoro nie wiem czy @ przyjdzie. A u mnie trwa minimum 8dni potem
Ja pójdę jutro wybije się w kolejkę bo inaczej to tylko wizyta priv A narazie kasy brak
Niech mi powie co i jak jest w środku
Ja też nie wiem kiedy przyjdzie jak narazie to tylko trochę śluzu zabarwionego było i tyle teraz nic nie ma

Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Dajcie znać po wizytach. Mam pytanie do Was. Jeśli przypuszczalnie był dziś rano cień cienia na tescie ciazowym, to owulacyjny wieczorem powinien być pozytywny?

Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Dajcie znać po wizytach. Mam pytanie do Was. Jeśli przypuszczalnie był dziś rano cień cienia na tescie ciazowym, to owulacyjny wieczorem powinien być pozytywny?
A w jakim celu chcesz zrobić wieczorem test owulacyjny widząc z rana na ciążowym cień cienia drugiej kreski?

reklama
Do góry