reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej. Witam się w 28 dc. Zrobiłam Ostatni test który miałam w domu. Nie z porannego moczu i po kawie. Zobaczyłam cień cienia pod światło. Dziewczyny, czy człowiek może być tak naiwny? Chyba tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie kreski że wypatruje coś czego tam z pewnością nie ma. Powiem Wam że nie znałam siebie od tej strony. No nic. Może po południu zrobię bete bo bez sensu się tak dręczyc. Będę miała czarno na białym.

Hej. Witam się w 28 dc. Zrobiłam Ostatni test który miałam w domu. Nie z porannego moczu i po kawie. Zobaczyłam cień cienia pod światło. Dziewczyny, czy człowiek może być tak naiwny? Chyba tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie kreski że wypatruje coś czego tam z pewnością nie ma. Powiem Wam że nie znałam siebie od tej strony. No nic. Może po południu zrobię bete bo bez sensu się tak dręczyc. Będę miała czarno na białym.
Witam
U mnie 38dc i nadal nic ja też widzę pod swiatlo cień cienia hehe
Wczoraj bolały mnie pachwiny i jajniki nawet bym powiedziała że piekły ale nie na okrągło po za tym kręci mi się w głowie i mam czasem nudności ale nie wiąże tego z potencjalną ciąża ehh

Witam
U mnie 38dc i nadal nic ja też widzę pod swiatlo cień cienia hehe
Wczoraj bolały mnie pachwiny i jajniki nawet bym powiedziała że piekły ale nie na okrągło po za tym kręci mi się w głowie i mam czasem nudności ale nie wiąże tego z potencjalną ciąża ehh
Mnie kolejny dzień boli głowa. A teraz zaczął boleć brzuch. I to tak jak co miesiąc na @ więc już mi się odechcialo bety

Ja z własnego doswiadczwnia polecam jeszcze przez kilka następnych dni. Czasem te testy są zawodne. Mi zawodzą od roku juz
Hmm może i zrobię dzisiaj z ciekawości, chociaż słyszałam, żeby robić do pierwszego pozytywnego testu. Brzuch i plecy mnie dzisiaj bolą, ale nie czułam jeszcze charakterystycznego rwania z jednej strony podbrzusza, więc chyba jeszcze to nie to.

reklama
Współczuje, ale znając moje "szczeście" u mnie i ten cykl będzie stracony. choć jeszcze troche u mnie do @ to już mam przeczucie że mogę z Wami przybić piątke :/

a najbardziej mnie wkur**a jak małolaty ot tak zachodzą w ciąże nota bene niechcianą.. a my się cackamy, bierzemy witaminy, uważam na siebie, diete itd a dwóch kreseczek jak nie było tak nie ma.

Do góry