Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Dziś, jutro i nawet pojutrzeDobra dziewczyny, jest i pozytywny test owulacyjny. Czyli rozumiem, ze dziś i jutro najlepszy czas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś, jutro i nawet pojutrzeDobra dziewczyny, jest i pozytywny test owulacyjny. Czyli rozumiem, ze dziś i jutro najlepszy czas?
Bobobamboszenie przez 2 kolejne dni [emoji847]Dobra dziewczyny, jest i pozytywny test owulacyjny. Czyli rozumiem, ze dziś i jutro najlepszy czas?
Ja z własnego doswiadczwnia polecam jeszcze przez kilka następnych dni. Czasem te testy są zawodne. Mi zawodzą od roku juzDobra dziewczyny, jest i pozytywny test owulacyjny. Czyli rozumiem, ze dziś i jutro najlepszy czas?
WitamHej. Witam się w 28 dc. Zrobiłam Ostatni test który miałam w domu. Nie z porannego moczu i po kawie. Zobaczyłam cień cienia pod światło. Dziewczyny, czy człowiek może być tak naiwny? Chyba tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie kreski że wypatruje coś czego tam z pewnością nie ma. Powiem Wam że nie znałam siebie od tej strony. No nic. Może po południu zrobię bete bo bez sensu się tak dręczyc. Będę miała czarno na białym.
U mnie też się wszystko poprzesowalo więc nic nie wiemCo tam u Ciebie kochana? Moja @ się spóźnia, a test bielszy nie będzie. To chyba u mnie w głowie siedzi. Ale jak sobie wytłumaczyć ze się nie chce skoro się chce?
Mnie kolejny dzień boli głowa. A teraz zaczął boleć brzuch. I to tak jak co miesiąc na @ więc już mi się odechcialo betyWitam
U mnie 38dc i nadal nic ja też widzę pod swiatlo cień cienia hehe
Wczoraj bolały mnie pachwiny i jajniki nawet bym powiedziała że piekły ale nie na okrągło po za tym kręci mi się w głowie i mam czasem nudności ale nie wiąże tego z potencjalną ciąża ehh
U mnie pojawił się śluz zabarwiony krwią więc może pojawi się lada chwila bo zaczął pobolewac brzuch [emoji17]Mnie kolejny dzień boli głowa. A teraz zaczął boleć brzuch. I to tak jak co miesiąc na @ więc już mi się odechcialo bety
Hmm może i zrobię dzisiaj z ciekawości, chociaż słyszałam, żeby robić do pierwszego pozytywnego testu. Brzuch i plecy mnie dzisiaj bolą, ale nie czułam jeszcze charakterystycznego rwania z jednej strony podbrzusza, więc chyba jeszcze to nie to.Ja z własnego doswiadczwnia polecam jeszcze przez kilka następnych dni. Czasem te testy są zawodne. Mi zawodzą od roku juz