reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Daj znać co powiedział i się nie stresuj. Najwyżej. Szybciej podejmie leczenie :)
Dzięki! Dam znać :)
Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Dajcie znać po wizytach. Mam pytanie do Was. Jeśli przypuszczalnie był dziś rano cień cienia na tescie ciazowym, to owulacyjny wieczorem powinien być pozytywny?
Nie ma na to żadnej reguły. Obecnie sama tego doświadczam : od 14dc pozytywne testy owu :\

reklama
Mnie kolejny dzień boli głowa. A teraz zaczął boleć brzuch. I to tak jak co miesiąc na @ więc już mi się odechcialo bety
Myślę, że lepiej się wstrzymać z beta:-) co ma być to i tak będzie.
A głowa może od tej wietrznej pogody Cię boli,ale pogoda już się zmienia to pewnie będzie lepiej:-)

Współczuje, ale znając moje "szczeście" u mnie i ten cykl będzie stracony. choć jeszcze troche u mnie do @ to już mam przeczucie że mogę z Wami przybić piątke :/

a najbardziej mnie wkur**a jak małolaty ot tak zachodzą w ciąże nota bene niechcianą.. a my się cackamy, bierzemy witaminy, uważam na siebie, diete itd a dwóch kreseczek jak nie było tak nie ma.
Otóż to,jak się patrzy gdzieś w koło to wydawało by się że zajście w ciążę to jak pstrykniecie palcami-a tu wcale nie jest tak rozowo:-/

Ja chyba jednak w te testy owu nie wierzę. W ubiegłym cyklu bardzo późno mi się pojawiły te 2 kreski a w tym cyklu z obserwacji wychodzi ze jest owu a na teście że nie ma. Zglupiec można.

U mnie dzisiaj okropny dzien:-/
Płacze od rana i mam cały czas łzy w oczach:-/
Tak bardzo się cieszyłam że się udalo i nawet przez myśl mi nie przeszło że dzisiaj obudzi mnie @
Los splatal mi naprawdę okropnego figla:-/ najpierw pozytywny test, a po 3 dniach test negatywny i @ przecież to są jakieś jaja:-//// nawet nie traktuje tego jako ciąży biochemicznej tylko poprostu błędy testu.no nie sądziłam że tak bardzo to we mnie uderzy-myslalm że jestem silniejsza.
Staran nie zaprzestane:-) bo dzisiejszy dzień pokazał mi jak bardzo pragnę tego dziecka ale nie zrobię testu szybciej niż około 35-40 dc bo nie chce widzieć tych dwóch kresek z których nic nie wynika.

Nie mam już więcej testów ciążowych, a teoretycznie test owulacyjny w ciąży wychodzi pozytywny więc chciałabym sprawdzić czy mi się rano nie przewidzialo ;-)
Też o tym słyszałam. Ale jest tu dziewczyna i to pewnie nie jedna której testy wychodziły owulacyjne pozytywne a ciazy nie było. Jeśli mogę doradzić nie rób testów owulacyjny Ch na sprawdzenie czy jesteś w ciąży. Jeśli nie masz testów ciążowych to kup jutro i po jutrze zrób test z porannego moczu. Jeśli ma być ciąża to napewno kreska będzie ciemniala, a jeśli nie i nadal nie będzie @ to jeśli masz możliwość zrób bete hcg. Nie funduj sobie stresu. Bo test owu może wyjść pozytywny a ciazy nie będzie albo może wyjść negatywny a w ciąży będziesz.

Jedna zasada test owulacyjny jak sama nazwa wskazują jest do sprawdzania czy jest pik LH a test ciążowy do wykrycia hormonu ciazowego beta hcg nie inaczej i nie odwrotnie.

Tak bardzo się cieszyłam że się udalo i nawet przez myśl mi nie przeszło że dzisiaj obudzi mnie @
Los splatal mi naprawdę okropnego figla:-/ najpierw pozytywny test, a po 3 dniach test negatywny i @ przecież to są jakieś jaja:-//// nawet nie traktuje tego jako ciąży biochemicznej tylko poprostu błędy testu.no nie sądziłam że tak bardzo to we mnie uderzy-myslalm że jestem silniejsza.
Staran nie zaprzestane:-) bo dzisiejszy dzień pokazał mi jak bardzo pragnę tego dziecka ale nie zrobię testu szybciej niż około 35-40 dc bo nie chce widzieć tych dwóch kresek z których nic nie wynika.
Przykro mi :(

Tule mocno. Nie wiem jak mogłabym Cie pocieszyć. Bardzo dobrze ze się nie poddajesz i będziesz starać się dalej. Robiłaś bete po pozytywnym tescie?

reklama
Tule mocno. Nie wiem jak mogłabym Cie pocieszyć. Bardzo dobrze ze się nie poddajesz i będziesz starać się dalej. Robiłaś bete po pozytywnym tescie?
Nie robiłam bety bo nie miałam jak iść do labolatorium:-/ ale po 3 dniach test już nie pokazał 2 kreski więc musiała bardzo szybko spaść albo ten pozytyw był wogóle błędny.
Tak,nie mam zamiaru się poddawać,ale już nie robię żadnych testów,sama znam już na tyle swój organizm ze rozpoznam owulacje (mam to potwierdzone monitoringiem:-) więc wystarczy nam tak naprawdę jeden złoty strzal:-) A czas pokaże kiedy jest nam pisane drugie bobo:-)

Do góry