reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?
Przy codziennych boboseksach szanse są mniejsze bo plemniory nie mają okazji nabrać sił. Zaleca są co drugi dzień :)

reklama
Wiesz też szukałam takiego preparatu który da mężowi że tak to ujmę siłę ale poprawi jakość plemników, kupiłam fertil Man plus i faktycznie przypływ sił jest a i na plemniki dobrze działa. Niestety ten preparat jest dość drogi ale poczytaj sobie, może będzie ok.
Faktycznie drogi. Pogadam z mężem. Może skonsultuje to jeszcze z lekarzem ;-)

Ja dzisiaj też się podłamałam. Znowu obudził mnie ból jajnika i lekkie krwawienie :/ Dzisiaj 18dc, w środę idę do lekarza. Co za rozwalony cykl :/ Boję się, że jakieś dłuższe leczenie przede mną ehhh

Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?
Myślę że nie, mojemu lekarz zalecił jak mówił że się staramy

Co tam u Ciebie kochana? Moja @ się spóźnia, a test bielszy nie będzie. To chyba u mnie w głowie siedzi. Ale jak sobie wytłumaczyć ze się nie chce skoro się chce?
To pytanie gnebi mnie od kilku miesięcy. Dla mnie najgorszy jest tydzień przed @. W zeszłym miesiącu kilka dni przed miałam wszystkie objawy zaawansowanej ciąży ha ha. A @ przyszła dzień wcześniej.

reklama
Do góry