reklama
Ewaluki
Zaciekawiona BB
Oczywiście ja mam z firmy OeparolO, nie słyszałam o tym. Jest dostępny w aptekach?
Napolka93
Fanka BB :)
witam Was dziewczyny, zrobiłam kolejny test (27 dc - cykle zazwyczaj 28-29 dni) i przypomniał mi reklamę "wizir- bielsze nie będzie" no właśnie... już nie będę więcej robić.
Chyba ostatnio jakieś niskie ciśnienie bo już 4 dzień mnie boli głowa a dziś od 8 rano ledwo żyję. jakbym co najmniej kilka nocy nie spała. nawet kawa nie pomaga
Sasha34 moja ginekolog natomiast bardzo zachwala inofem mówi że jest dobry na owulację (chociaż nie wiem czemu mi o tym mówiła skoro ja nie mam pcos) i powiedziała żebym brała 2 razy dziennie.
Chyba ostatnio jakieś niskie ciśnienie bo już 4 dzień mnie boli głowa a dziś od 8 rano ledwo żyję. jakbym co najmniej kilka nocy nie spała. nawet kawa nie pomaga
Sasha34 moja ginekolog natomiast bardzo zachwala inofem mówi że jest dobry na owulację (chociaż nie wiem czemu mi o tym mówiła skoro ja nie mam pcos) i powiedziała żebym brała 2 razy dziennie.
kiwaczka89
Wczoraj "na dobranoc" żeśmy z mężem się jednak poprzytulali ale chyba pod koniec owu. Wczoraj z rana jajniki mi marsza grały, bolały w cholere a dzisiaj z rana już delikatne pobolewania. Więc może się wstrzeliliśmy.
Hej dziewczyny u mnie 8 dzień cyklu, a @ trwa, zacznę dziś robić testy i zobaczymy ale wydaje mi się że coś nie tak jest bo to już nie taka normalna miesiączka a śluz plodny w kolorze miesiączki, mam tylko nadzieję że to tylko śluz plodny a do owu się oczyści i damy radę. Aj zapał mam do tego przedsięwzięcia coraz mniejszy.
Napolka93
Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?
Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?
Ogólnie to lepiej byłoby skonsultować się z lekarzem. Ja nie wiem. Wiem natomiast, że plemniki potrafią żyć kilkadziesiąt godzin, więc jeżeli możecie chociaż kochać się co drugi dzień, to i tak to byłby lepszy pomysł.
reklama
Wiesz też szukałam takiego preparatu który da mężowi że tak to ujmę siłę ale poprawi jakość plemników, kupiłam fertil Man plus i faktycznie przypływ sił jest a i na plemniki dobrze działa. Niestety ten preparat jest dość drogi ale poczytaj sobie, może będzie ok.Mam do Was pytanie. Ostatnio rozmawiałam z moim M na temat starania i on powiedział że naprawdę mu zależy i chciałby się kochać codziennie w okolicy owulacji żeby nie przegapić tego momentu tylko po prostu nie może codziennie. Powiedział że jak będzie trzeba to kupi sobie nawet coś na erekcje. Czy myślicie że takie środki są "szkodliwe" na jakość plemników?