reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dołączam do Was dziewczyny.
Mam na imię Agata. Mam 26lat, 3 cykl starań o pierwsze dziecko. Kolejna niechciana oczywiście @ 23 września.

reklama
A najgorsze jest to.... Że mimo tego progesteronu ja w ciąż mam nadzieję :( :( jaki człowiek jest głupi to się w głowie nie mieści :( ja w ciąż wierzę że może jednak :(

Ściema z tym wyluzowywaniem i brakiem stresu i tak jak was lubię i szanuję to żadna mi nie wmówi że to coś da. A bynajmniej w moim przypadku. Gdybym wyluzowalam nie wiedziałabym że nie mam owulacji. Nie wiedziałabym że mam torbiele. Nie wiedziałabym że mam niskie LH I progesteron. Nic bym dalej nie wiedziała a płakała bym z każdym pójściem do kibla. Wyobraźcie sobie że cały miesiąc chodzicie do toalety i co drugi dzień z każdym pójściem do kibla jest plamienie. To i tak się u mnie zmieniło.... Bo już nie mam okresów po 3 tygodnie. A i takie miewałam.
Nie mówimy ze masz się przestać leczyć badać tylko psychicznie uspokoić. Zrelaksować. Bo poza problemami medycznymi dokładasz sobie psychiczne. Ja tez miałam plamienia zabiegi igły badania i cuda na kiju i to z cyklu na cykl coraz gorsze. Ale do samego tematu poeszlam inaczej. Będzie co ma być. Przestałam się stresować biegając pijąc alkohol a i papieros mi czasem zasmakował.

Ogólnie w tym cyklu moja @ przyszła szybciej.. Ostatnio cykle były 30-31 dni a ten 26... Więc nie wiem czy się też coś nie rozregulowalo

Cześć wszystkim jestem nowa tutaj na forum;)
Z mężem zaczynamy starania o dziecko ;)
Ostatnia @była 25 sierpnia, w dni plodne było zbliżenie, dzis jest 8 dni po zbliżeniu, do kolejnej @ zostało 7 dni.
Dzisiaj zrobiłam beta hcg wynik <0,5 IU/L to znaczy brak ciazy ? Czy jest szansa że za szybko zrobiłam betę? Na piersiach mam widoczne zyly, ale nie wiem czy one nie pojawiają się na zbliżający się okres więc nie biorę ich jako objaw ciazy.

Cześć wszystkim jestem nowa tutaj na forum;)
Z mężem zaczynamy starania o dziecko ;)
Ostatnia @była 25 sierpnia, w dni plodne było zbliżenie, dzis jest 8 dni po zbliżeniu, do kolejnej @ zostało 7 dni.
Dzisiaj zrobiłam beta hcg wynik <0,5 IU/L to znaczy brak ciazy ? Czy jest szansa że za szybko zrobiłam betę? Na piersiach mam widoczne zyly, ale nie wiem czy one nie pojawiają się na zbliżający się okres więc nie biorę ich jako objaw ciazy.
Za wcześnie. Najlepiej 12 dni po owu albo w termin @

reklama
Do góry