reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja już mam dość chodzenia po lekarzach, wyników krwi co tydzień, monitoringu co dwa dni i dalszego braku teorii na to czemu nie wychodzi. Wypompowalam się totalnie

Ja już mam dość chodzenia po lekarzach, wyników krwi co tydzień, monitoringu co dwa dni i dalszego braku teorii na to czemu nie wychodzi. Wypompowalam się totalnie
No wiec zrób tak jak i ja zrobiłam w czerwcu. Totalnie odpuściłam. Zaczęłam się dobrze bawić, uprawiać sport na nowo i odstawiłam kalendarzyk testy i wszelkie leki. Przestałam ogarniać kiedy ovu kiedy @. Coprawda do ostatniego cyklu bo trwał on zaledwie 14 dni no ale wcześniej było mi wszystko jedno:) a po tym dziwnym cyklu przypadkiem zrobiłam test i wyszły dwie kreski

Ja rownież planuje od następnego cyklu wyrzucic wszystkie testy, odstawić leki i przestać liczyć. @ przyjdzie lada dzien, bo mam wszystkie objawy. Mam juz tak tego dość i ciągłego bólu jajników po stymulacji. Do konca roku daje spokoj, a potem zmieniam lekarza.

No wiec zrób tak jak i ja zrobiłam w czerwcu. Totalnie odpuściłam. Zaczęłam się dobrze bawić, uprawiać sport na nowo i odstawiłam kalendarzyk testy i wszelkie leki. Przestałam ogarniać kiedy ovu kiedy @. Coprawda do ostatniego cyklu bo trwał on zaledwie 14 dni no ale wcześniej było mi wszystko jedno:) a po tym dziwnym cyklu przypadkiem zrobiłam test i wyszły dwie kreski
Dobrze. Tylko że ja mam rozchwiane hormony. Widzisz że progesteron 0,29. LH skrajnie niskie. Po każdym cyklu torbiel czynnosciowa wielkości 4 cm. Ja nie mam wszystkiego w normie żeby wszystko mieć w dupie. Ja mam problem, który trzeba leczyć.

Ja rownież planuje od następnego cyklu wyrzucic wszystkie testy, odstawić leki i przestać liczyć. @ przyjdzie lada dzien, bo mam wszystkie objawy. Mam juz tak tego dość i ciągłego bólu jajników po stymulacji. Do konca roku daje spokoj, a potem zmieniam lekarza.
Ja jak wyrzuciłam w kąt testy, kalendarz i termometr,myślałam ze wszystko jest ok. Z całkiem innego powodu poszłam do lekarza i dostałam łomem w łeb. Cykl bezowulacyjny. Kolejny w roku. W sumie wyszło że co drugi jest bez owu. Na tyle się zdało moje odpuszczanie :)

Stosowalismy ten conceive plus.. I w sumie to nic nie dało a mój mąż mówił że przy nim ma wrażenie jakby mu się sikac ciągle chciało więc wydaje mi się że jakoś go ten żel drażnil.. Więc odpuscilismy.
Ten właśnie Nam zaleciła ale u Nas dopiero drugi cykl więc jeszcze nie panikuję.

W tych ćwiczeniach coś jest, pamiętam jak zaczęłam ćwiczyć w domu i kumpela się śmiała, że zaraz w ciążę zajdę ! No i tak było ;)
Chyba się zmusze do jakichś szpagatow haha

reklama
Do góry