reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja jak wyrzuciłam w kąt testy, kalendarz i termometr,myślałam ze wszystko jest ok. Z całkiem innego powodu poszłam do lekarza i dostałam łomem w łeb. Cykl bezowulacyjny. Kolejny w roku. W sumie wyszło że co drugi jest bez owu. Na tyle się zdało moje odpuszczanie :)
Ja przez 6 miesiecy mialam bezowulacyjne cykle dlatego dostalam stymulacje. Teraz jednak wole te cykle niz to ciągłe rozczarowanie

reklama
Taką załamke chyba każda staraczka łapie.... i tez to przerabiałam. W maju się udało, w czerwcu strata. Na razie się nie udało, ale z każdą owu wraca nadzieja. Dziś dzień po owu i mam nadzieje ze ta cholerna @ się już w tym cyklu nie pojawi.
Trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieje, ze tu wszystkie się kiedyś pochwalimy drugą kreseczką. My staramy się o trzecią dzidzie, mam 32 l. Poprzednie Ciąże książkowe i to w dodatku w pierwszych cyklach. Chłopcy mają 12 i 10 lat.
Ja też mam 32 lata , obecnie jestem w 39tc po 2 poronieniach , zaczęłam się starać mając 30 lat

A u mnie stymulacja raczej nie wchodzi w grę bo jednak mam pęcherzyki co dwa miesiące i by mnie przestymulowali
A ja miałam iui i miałam cykle owulacyjne i i tak mnie stymulowali. Tylko te stymulację zrujnowały moj organizm. Cykle mi się po nich rozjechały. A cudem zaskoczyło na naturalnym pomimo iż mówili mi ze raczej szans nie mam.

Też mam takie postanowienie, że od następnego cyklu wracam do ćwiczeń. Skoro w ciąży być nie mogę to chociaż będę miała ładne cialo.

Lepiej oddać nasienie na miejscu. Trzeba dostarczyć je szybko, w max 30 min i w temperaturze ciała.

Też mam takie postanowienie, że od następnego cyklu wracam do ćwiczeń. Skoro w ciąży być nie mogę to chociaż będę miała ładne cialo.

Lepiej oddać nasienie na miejscu. Trzeba dostarczyć je szybko, w max 30 min i w temperaturze ciała.
Jak się odprężysz psychicznie i przestaniesz się stresować a wiadomo sport odstresowuje to zobaczysz ze będziesz szczęśliwsza a później może u Ciebie jak i u mnie cud się stanie. Najważniejsze to osiągnąć spokój. Bo stres nie pomaga.

Ściema z tym wyluzowywaniem i brakiem stresu i tak jak was lubię i szanuję to żadna mi nie wmówi że to coś da. A bynajmniej w moim przypadku. Gdybym wyluzowalam nie wiedziałabym że nie mam owulacji. Nie wiedziałabym że mam torbiele. Nie wiedziałabym że mam niskie LH I progesteron. Nic bym dalej nie wiedziała a płakała bym z każdym pójściem do kibla. Wyobraźcie sobie że cały miesiąc chodzicie do toalety i co drugi dzień z każdym pójściem do kibla jest plamienie. To i tak się u mnie zmieniło.... Bo już nie mam okresów po 3 tygodnie. A i takie miewałam.

reklama
Przepraszam dziewczyny ale jestem dzis tak wściekła na tą lekarke i na cały świat że nie panuje nad sobą :( :( :(

Uwierz mi kochana że ja też jestem wściekła.. Próbowaliśmy wszystkiego, wszystko z nami ok a się ***** za przeproszeniem nie da.. I ciągle @ przychodzi... To jest nienormalne.. Mam ochotę dziś spać cały dzień, jeszcze ten brzuch boli.. Aaaa szkoda gadać.... :/

Do góry