Ja przez 6 miesiecy mialam bezowulacyjne cykle dlatego dostalam stymulacje. Teraz jednak wole te cykle niz to ciągłe rozczarowanieJa jak wyrzuciłam w kąt testy, kalendarz i termometr,myślałam ze wszystko jest ok. Z całkiem innego powodu poszłam do lekarza i dostałam łomem w łeb. Cykl bezowulacyjny. Kolejny w roku. W sumie wyszło że co drugi jest bez owu. Na tyle się zdało moje odpuszczanie
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Ja też mam 32 lata , obecnie jestem w 39tc po 2 poronieniach , zaczęłam się starać mając 30 latTaką załamke chyba każda staraczka łapie.... i tez to przerabiałam. W maju się udało, w czerwcu strata. Na razie się nie udało, ale z każdą owu wraca nadzieja. Dziś dzień po owu i mam nadzieje ze ta cholerna @ się już w tym cyklu nie pojawi.
Trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieje, ze tu wszystkie się kiedyś pochwalimy drugą kreseczką. My staramy się o trzecią dzidzie, mam 32 l. Poprzednie Ciąże książkowe i to w dodatku w pierwszych cyklach. Chłopcy mają 12 i 10 lat.
KiedyPytam
A u mnie stymulacja raczej nie wchodzi w grę bo jednak mam pęcherzyki co dwa miesiące i by mnie przestymulowaliJa przez 6 miesiecy mialam bezowulacyjne cykle dlatego dostalam stymulacje. Teraz jednak wole te cykle niz to ciągłe rozczarowanie
A ja miałam iui i miałam cykle owulacyjne i i tak mnie stymulowali. Tylko te stymulację zrujnowały moj organizm. Cykle mi się po nich rozjechały. A cudem zaskoczyło na naturalnym pomimo iż mówili mi ze raczej szans nie mam.A u mnie stymulacja raczej nie wchodzi w grę bo jednak mam pęcherzyki co dwa miesiące i by mnie przestymulowali
Paraply
Też mam takie postanowienie, że od następnego cyklu wracam do ćwiczeń. Skoro w ciąży być nie mogę to chociaż będę miała ładne cialo.
Lepiej oddać nasienie na miejscu. Trzeba dostarczyć je szybko, w max 30 min i w temperaturze ciała.
Lepiej oddać nasienie na miejscu. Trzeba dostarczyć je szybko, w max 30 min i w temperaturze ciała.
Jak się odprężysz psychicznie i przestaniesz się stresować a wiadomo sport odstresowuje to zobaczysz ze będziesz szczęśliwsza a później może u Ciebie jak i u mnie cud się stanie. Najważniejsze to osiągnąć spokój. Bo stres nie pomaga.Też mam takie postanowienie, że od następnego cyklu wracam do ćwiczeń. Skoro w ciąży być nie mogę to chociaż będę miała ładne cialo.
KiedyPytam
Ściema z tym wyluzowywaniem i brakiem stresu i tak jak was lubię i szanuję to żadna mi nie wmówi że to coś da. A bynajmniej w moim przypadku. Gdybym wyluzowalam nie wiedziałabym że nie mam owulacji. Nie wiedziałabym że mam torbiele. Nie wiedziałabym że mam niskie LH I progesteron. Nic bym dalej nie wiedziała a płakała bym z każdym pójściem do kibla. Wyobraźcie sobie że cały miesiąc chodzicie do toalety i co drugi dzień z każdym pójściem do kibla jest plamienie. To i tak się u mnie zmieniło.... Bo już nie mam okresów po 3 tygodnie. A i takie miewałam.
KiedyPytam
Przepraszam dziewczyny ale jestem dzis tak wściekła na tą lekarke i na cały świat że nie panuje nad sobą
Asia28BK
Przytulasek:-)Przepraszam dziewczyny ale jestem dzis tak wściekła na tą lekarke i na cały świat że nie panuje nad sobą
reklama
Przepraszam dziewczyny ale jestem dzis tak wściekła na tą lekarke i na cały świat że nie panuje nad sobą
Uwierz mi kochana że ja też jestem wściekła.. Próbowaliśmy wszystkiego, wszystko z nami ok a się ***** za przeproszeniem nie da.. I ciągle @ przychodzi... To jest nienormalne.. Mam ochotę dziś spać cały dzień, jeszcze ten brzuch boli.. Aaaa szkoda gadać.... :/