reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Muszę się pochwalić. Mój serdeczny kolega został ojcem! :) Starali się 2 lata ale w końcu urodził im się zdrowy syn.
No. To tyle. Poza tym niestety wszystko niezmiennie. Sytuacja odbiera mi już radość z życia i jeśli dalej tak będzie to moje małżeństwo legnie w gruzach :(
Wyżalilam się więc wracam do roboty.

Koniecznie idź z tym wynikiem do lekarza. Wygląda, że masz zaburzenia fazy lutealnej i moze tylko taki jest problem. Wystarczą leki i wszystko się wyreguluje. Mialas juz wcześniej oznaczany progesteron?
Mialam I zawsze był na tym poziomie. Mam wrażenie że przez to się nie udało znowu :( wszystko przez tą lekarke bo powiedziała że absolutnie mam nie brać :( :( :(

Muszę się pochwalić. Mój serdeczny kolega został ojcem! :) Starali się 2 lata ale w końcu urodził im się zdrowy syn.
No. To tyle. Poza tym niestety wszystko niezmiennie. Sytuacja odbiera mi już radość z życia i jeśli dalej tak będzie to moje małżeństwo legnie w gruzach :(
Wyżalilam się więc wracam do roboty.
Mi już też radość życia odeszła. Totalnie. Tak się staraliśmy :( nie wierzę już w nic. Ani w to że będę mamą kiedykolwiek. Chyba że adoptuje. Ani w Boga!!! Przestałam wierzyć w Boga bo nie ma sprawiedliwości na tym świecie. ZADNEJ!!!!!

Sprawiedliwości nie ma, to fakt :(
Ja do adopcji się nie nadaje więc nawet nie biore tego pod uwagę.
Mówią odpuść. Z czasem pewnie się da, ale uczucia smutku i żalu ciężko się pozbyć.

Sprawiedliwości nie ma, to fakt :(
Ja do adopcji się nie nadaje więc nawet nie biore tego pod uwagę.
Mówią odpuść. Z czasem pewnie się da, ale uczucia smutku i żalu ciężko się pozbyć.
Jak mam odpuścić ..... Wystarzy że się zgodziłam na odstawienie dupka. I mam co mam. 0,29!!!!! Jak odpuszczałam to nie wiedziałam że przytulam się nie wtedy kiedy trzeba bo owu miałam w 20 dc. Tak się kończy właśnie odpuszczanie. Jak jest coś nie tak z organizmem to trzeba drążyć i szukać pomocy a nie czekać na cud . Bo cudów nie ma!!!

Kurde dziewczyny, ja też zdołowana jestem... dzisiaj 31 dc, @ nie ma, ale od wczoraj mam dziwne plamienia ani to brązowe ani żółte... czuję się jakbym miała okres :/ szczerze mówiąc nie liczę już na nic...cykl mi się wydłuża..ja pierdziele :/

reklama
Do góry