reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
A ile dni po owu sprawdzałaś?U mnie też dziś negatywny... 27 dc, także nie liczę już na cud bo @ powinna być w poniedziałek...kolejny..ósmy cykl poleciał smutno trochę
Pozytywny test owu miałam 03.09, także dzisiaj 11 dpo
Margaretka556
Początkująca w BB
Ja miałam mieć we wtorek@ i nie mam do tej pory, A test wczoraj rano negatywny
KiedyPytam
Ja natomiast w poniedziałek miałam na USG potwierdzenie że pękł pecherzyk ale w sumie nie wiadomo czy w sobotę czy niedzielę czy poniedzialek.... Pewnie po weekendzie zatestuje...
Witajcie dawno mnie tu nie było wcześniejszy Nick Ela93 . Miałam trochę przerwy od poronienia w październiku. Próbowaliśmy w grudniu i styczniu stymulowany cykle ale nic. Więc potem była dłuższa przerwa do lipca. W lipcu cykl stymulowany ale nic nie wyszło. Teraz drugi cykl zastrzyk 30 sierpnia wczoraj i dzisiaj testowałam. I druga kreska słaba. Test z krwi zrobiony wynik w poniedziałek tak więc czekam bo możliwe że @ może pojawić się do srody. Mam nadzieję że ten 13 września będzie szczęśliwy tak jak w tamtym roku
Załączniki
nnat.
Dziewczyny wątpię że się udalo w tym cyklu a z drugiej strony wpadam w totalna histerię i paranoję. Boje się iść do dentysty wziąć znieczulenie ale też idę bo wiem ze muszę. Boje się iść do fryzjera. Boje się pomalować paznokcie. A testowanko ewentualne za 1,5 tygodnia. Zaraz zacznę sobie walić młotkiem w łeb z głupoty. Czy ja jestem nienormalna?
Laluniu Rozbawiłaś mnie, proszę Cię.. Ja parę dni po owulacji się całkiem przez przypadek winem natrąbiłam i, odpukać, póki co wszystko w normieAle za to bez żadnych obaw wcinam duomox
Kochana, niewyraźne dość zdjęcie widzę i nie widzę Spróbuj inaczej uchwycić ;*Mi już chyba na głowę idzie albo na wzrok... Któras coś widzi?
Ochh...Hej,
U mnie dziś 30dc, @ teoretycznie jutro.
Temperatura wzrosła do prawie 37.3, ale dzisiejszym teście nie zobaczyłam już żadnych bladziochow niestety. Wyszedł negatyw, wiec czekam cierpliwie na @ i niwy cykl
Czasami w dniu @ negatywy wychodzą, to jeszcze nic nie znaczy, dopóki @ nie będzie nic nie jest przesądzone. !U mnie też dziś negatywny... 27 dc, także nie liczę już na cud bo @ powinna być w poniedziałek...kolejny..ósmy cykl poleciał smutno trochę
reklama
KiedyPytam
No wlasnie. A mąż mi kupił butelke lubuskiego zielonego które lubię bardzo ..... I stoi. I czeka. Narazie delektuje się bezalkoholowym dziś rano zmierzyłam temp. Nie wiem w ogóle co to znaczy 36,74.... We wtorek i zbadać progesteron. I trochę się boje.... Niski wynik chyba będzie mówił że się nie udało.....Laluniu Rozbawiłaś mnie, proszę Cię.. Ja parę dni po owulacji się całkiem przez przypadek winem natrąbiłam i, odpukać, póki co wszystko w normie
Kochana, niewyraźne dość zdjęcie widzę i nie widzę Spróbuj inaczej uchwycić ;*
Ochh...
Czasami w dniu @ negatywy wychodzą, to jeszcze nic nie znaczy, dopóki @ nie będzie nic nie jest przesądzone. !