reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jak długo w moczu trzymasz ten dolny test? I wynik pojawił ci się odazu?? Ja te stosuje i takiej kreski jeszcze u mnie nie było. Wygląda jakby były pozytywne :)
Zawsze trzymam 10 sekund. Wyniki odczytuję po 2-3 minutach. Testy na zdjęciu mają max 5 minut. Mi ten dolny wychodzi mocniej jak jest owu (przypuszczalnie, bo na monitoring nie chodzę). Ten wyższy test pokazuje mi parę dni pozytyw. Jeszcze mam facelle, ale dziś nie robiłam.

reklama
Ten u góry jest na pewno pozytywny :D
No tak, ale tej firmy to 2-3 dni mi wychodzą pozytywy... A w naszej obecnej sytuacji nie da rady na codzienne Przytulanki i nie wiem kiedy wycelowac z "dzialaniem"... Chyba jutro;)

Btw zazdroszcze tym z Was, które codziennie możecie się starać. Mi dochodzi niepewnosc czy aby zaciagne męża do łóżka:-D praca W godzinach nienormowanych, a potem jeszcze fizycznie przy remoncie. Wraca 22-23 styrany. Nieważne w czym wystapie... kiedyś bywało mi przykro, teraz to rozumiem, choć wkurza mnie ta niewiadoma czy w danym cyklu będą starania. Póki co z 7 tylko 1 był bez większych starań, pocieszajace.

Ostatnia edycja:
Ale nie będę jeszcze wiedziała nic bo na testowanie za wcześnie a jak będzie niski to nie wiem.... Aaaaaa nie wiem już sama. Zobaczymy jaki będzie wynik
Musisz uzbroić się w cierpliwość [emoji3590]
Dziewczyny, 12 dc. Śluz płodny pierwszy dzień. Od razu mi się humor poprawił;) korciło mnie i zrobiłam 2 testy owu. Z reguły wychodzą 14-15dc, ale chyba w tym cyklu jutro będzie pozytyw (13dc). Co myślicie o dzisiejszym wyniku?
Piękne tesciochy! :) może być jutro pozytyw ale dla pewności nie zlekcewazylabym tego wieczora :D

Maeria niby pierwszy pozytywny się liczy bo wynik faktycznie moze sie utrzymywac kilka dni.
Tylko, że zazwyczaj testowałam używając 3 różnych firm, żeby mieć porównanie. Ten co dziś wyszedł pozytywny wychodzi przez parę dni, a te dwa tylko jednego dnia. W końcu trafia się dzień, że mam pozytyw z każdego testu. No nic, nie będę już kalkulować. Jak będzie klimat to działamy ;)

Zrobiłam facelle...

Załączniki

• 15684865267326812293332235888588.jpg
    15684865267326812293332235888588.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry