reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jak długo w moczu trzymasz ten dolny test? I wynik pojawił ci się odazu?? Ja te stosuje i takiej kreski jeszcze u mnie nie było. Wygląda jakby były pozytywne :)
Zawsze trzymam 10 sekund. Wyniki odczytuję po 2-3 minutach. Testy na zdjęciu mają max 5 minut. Mi ten dolny wychodzi mocniej jak jest owu (przypuszczalnie, bo na monitoring nie chodzę). Ten wyższy test pokazuje mi parę dni pozytyw. Jeszcze mam facelle, ale dziś nie robiłam.

reklama
Ten u góry jest na pewno pozytywny :D
No tak, ale tej firmy to 2-3 dni mi wychodzą pozytywy... A w naszej obecnej sytuacji nie da rady na codzienne Przytulanki i nie wiem kiedy wycelowac z "dzialaniem"... Chyba jutro;)

Btw zazdroszcze tym z Was, które codziennie możecie się starać. Mi dochodzi niepewnosc czy aby zaciagne męża do łóżka:-D praca W godzinach nienormowanych, a potem jeszcze fizycznie przy remoncie. Wraca 22-23 styrany. Nieważne w czym wystapie... kiedyś bywało mi przykro, teraz to rozumiem, choć wkurza mnie ta niewiadoma czy w danym cyklu będą starania. Póki co z 7 tylko 1 był bez większych starań, pocieszajace.

Ostatnia edycja:
Ale nie będę jeszcze wiedziała nic bo na testowanie za wcześnie a jak będzie niski to nie wiem.... Aaaaaa nie wiem już sama. Zobaczymy jaki będzie wynik
Musisz uzbroić się w cierpliwość [emoji3590]
Dziewczyny, 12 dc. Śluz płodny pierwszy dzień. Od razu mi się humor poprawił;) korciło mnie i zrobiłam 2 testy owu. Z reguły wychodzą 14-15dc, ale chyba w tym cyklu jutro będzie pozytyw (13dc). Co myślicie o dzisiejszym wyniku?
Piękne tesciochy! :) może być jutro pozytyw ale dla pewności nie zlekcewazylabym tego wieczora :D

Maeria niby pierwszy pozytywny się liczy bo wynik faktycznie moze sie utrzymywac kilka dni.
Tylko, że zazwyczaj testowałam używając 3 różnych firm, żeby mieć porównanie. Ten co dziś wyszedł pozytywny wychodzi przez parę dni, a te dwa tylko jednego dnia. W końcu trafia się dzień, że mam pozytyw z każdego testu. No nic, nie będę już kalkulować. Jak będzie klimat to działamy ;)

Zrobiłam facelle...

Załączniki

• 15684865267326812293332235888588.jpg
    15684865267326812293332235888588.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry