reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja natomiast w poniedziałek miałam na USG potwierdzenie że pękł pecherzyk ale w sumie nie wiadomo czy w sobotę czy niedzielę czy poniedzialek.... Pewnie po weekendzie zatestuje...

Witajcie dawno mnie tu nie było wcześniejszy Nick Ela93 . Miałam trochę przerwy od poronienia w październiku. Próbowaliśmy w grudniu i styczniu stymulowany cykle ale nic. Więc potem była dłuższa przerwa do lipca. W lipcu cykl stymulowany ale nic nie wyszło. Teraz drugi cykl zastrzyk 30 sierpnia wczoraj i dzisiaj testowałam. I druga kreska słaba. Test z krwi zrobiony wynik w poniedziałek tak więc czekam bo możliwe że @ może pojawić się do srody. Mam nadzieję że ten 13 września będzie szczęśliwy tak jak w tamtym roku

Załączniki

• 20190914_054653.jpg
    20190914_054653.jpg
    930,9 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny wątpię że się udalo w tym cyklu a z drugiej strony wpadam w totalna histerię i paranoję. Boje się iść do dentysty wziąć znieczulenie ale też idę bo wiem ze muszę. Boje się iść do fryzjera. Boje się pomalować paznokcie. A testowanko ewentualne za 1,5 tygodnia. Zaraz zacznę sobie walić młotkiem w łeb z głupoty. Czy ja jestem nienormalna?
Ale za to bez żadnych obaw wcinam duomox :D
Laluniu :D Rozbawiłaś mnie, proszę Cię.. :D Ja parę dni po owulacji się całkiem przez przypadek winem natrąbiłam i, odpukać, póki co wszystko w normie :D
Mi już chyba na głowę idzie albo na wzrok... Któras coś widzi?
Kochana, niewyraźne dość zdjęcie widzę i nie widzę :( Spróbuj inaczej uchwycić ;*

Hej,
U mnie dziś 30dc, @ teoretycznie jutro.
Temperatura wzrosła do prawie 37.3, ale dzisiejszym teście nie zobaczyłam już żadnych bladziochow niestety. Wyszedł negatyw, wiec czekam cierpliwie na @ i niwy cykl :(
Ochh... :(

U mnie też dziś negatywny... 27 dc, także nie liczę już na cud ;) bo @ powinna być w poniedziałek...kolejny..ósmy cykl poleciał :( smutno trochę
Czasami w dniu @ negatywy wychodzą, to jeszcze nic nie znaczy, dopóki @ nie będzie nic nie jest przesądzone. !

reklama
Laluniu :D Rozbawiłaś mnie, proszę Cię.. :D Ja parę dni po owulacji się całkiem przez przypadek winem natrąbiłam i, odpukać, póki co wszystko w normie :D

Kochana, niewyraźne dość zdjęcie widzę i nie widzę :( Spróbuj inaczej uchwycić ;*

Ochh... :(

Czasami w dniu @ negatywy wychodzą, to jeszcze nic nie znaczy, dopóki @ nie będzie nic nie jest przesądzone. !
No wlasnie. A mąż mi kupił butelke lubuskiego zielonego które lubię bardzo ..... I stoi. I czeka. Narazie delektuje się bezalkoholowym :) dziś rano zmierzyłam temp. Nie wiem w ogóle co to znaczy 36,74.... We wtorek i zbadać progesteron. I trochę się boje.... Niski wynik chyba będzie mówił że się nie udało.....

Do góry