Asia28BK
Fanka BB :)
Ja nie widze za bardzo:-/Mi już chyba na głowę idzie albo na wzrok... Któras coś widzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widze za bardzo:-/Mi już chyba na głowę idzie albo na wzrok... Któras coś widzi?
Wczoraj miał te 21 mm nie pękł,i idę w poniedziałek zobaczyc:-)
Ale dzisiaj miałam rano taki nie dyskomfort ale wręcz ból tego jajnika i myślę że pewnie pekl:-) bo czułam go od paru dni a teraz już jak ręką odjal.
Czy któraś z Was ma też tak że w okolicach owulacji wręcz ja boli przez chwilę bo się zaniepokoilam:-/
A swoją drogą niewyobrazalam sobie że te pęcherzyki są takie duże!przecież 21mm to ponad 2 cm!
Oby tylko pękł,bo zaczynam już swirowac.Mam nadzieję że będzie jak u Ciebie:-)Ja też tak miałam w zeszły piątek że byl 21, lekarka mówiła że na pęknięciu i mówiła że działać, w poniedziałek wieczorem poszłam sprawdzić i pękł elegancko. Czyli działajcie dzisiaj i jutro i w niedzielę.
Pęknie. Ładną wielkość miał trzymam kciuki mocnoOby tylko pękł,bo zaczynam już swirowac.Mam nadzieję że będzie jak u Ciebie:-)
Ja już nie wiem, koleżanka stwierdziła że jest cień.. No ale po zaschnieciu widać go jeszcze słabiej, piersi bolą i sama już nie wiem czy na @ czy nie.. Nawet nie wiem kiedy mam dostać @ bo według ovufriend za 3 dni według mojej owulacji która czułam za 5 dni a według wcześniejszych @ za tydzień. Bardzo bym chciała Juz coś wiedziećMorphi na żywo pewnie jakiś cień cienia jest jeśli go widzisz
W okolicach owulacji miewam bóle jak przy @ i wg ginki to zupełnie zdrowy objaw
Myśle, ze trochę jest w tym naszej winy. Zamiast czekać cierpliwie do dnia @, to testujemy już kilka dni przed terminem, a później jest wielkie rozczarowanie :/Racuszek Teraz coraz czesciej slyszy sie o ciążach biochemicznych
Ale ktoś tu raz dobrze napisał że jeśli takie biochemy się powtarzają to znaczy ze jest coś nie tak i lepiej o tym wiedzieć.Myśle, ze trochę jest w tym naszej winy. Zamiast czekać cierpliwie do dnia @, to testujemy już kilka dni przed terminem, a później jest wielkie rozczarowanie :/