reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Morphi na żywo pewnie jakiś cień cienia jest jeśli go widzisz :)

W okolicach owulacji miewam bóle jak przy @ i wg ginki to zupełnie zdrowy objaw ;)

Wczoraj miał te 21 mm nie pękł,i idę w poniedziałek zobaczyc:-)

Ale dzisiaj miałam rano taki nie dyskomfort ale wręcz ból tego jajnika i myślę że pewnie pekl:-) bo czułam go od paru dni a teraz już jak ręką odjal.

Czy któraś z Was ma też tak że w okolicach owulacji wręcz ja boli przez chwilę bo się zaniepokoilam:-/

A swoją drogą niewyobrazalam sobie że te pęcherzyki są takie duże!przecież 21mm to ponad 2 cm!

Ja też tak miałam w zeszły piątek że byl 21, lekarka mówiła że na pęknięciu i mówiła że działać, w poniedziałek wieczorem poszłam sprawdzić i pękł elegancko. Czyli działajcie dzisiaj i jutro i w niedzielę. :D

Ja też tak miałam w zeszły piątek że byl 21, lekarka mówiła że na pęknięciu i mówiła że działać, w poniedziałek wieczorem poszłam sprawdzić i pękł elegancko. Czyli działajcie dzisiaj i jutro i w niedzielę. :D
Oby tylko pękł,bo zaczynam już swirowac.Mam nadzieję że będzie jak u Ciebie:-)

Morphi na żywo pewnie jakiś cień cienia jest jeśli go widzisz :)

W okolicach owulacji miewam bóle jak przy @ i wg ginki to zupełnie zdrowy objaw ;)
Ja już nie wiem, koleżanka stwierdziła że jest cień.. No ale po zaschnieciu widać go jeszcze słabiej, piersi bolą i sama już nie wiem czy na @ czy nie.. Nawet nie wiem kiedy mam dostać @ bo według ovufriend za 3 dni według mojej owulacji która czułam za 5 dni a według wcześniejszych @ za tydzień. Bardzo bym chciała Juz coś wiedzieć :(

Hej,
U mnie dziś 30dc, @ teoretycznie jutro.
Temperatura wzrosła do prawie 37.3, ale dzisiejszym teście nie zobaczyłam już żadnych bladziochow niestety. Wyszedł negatyw, wiec czekam cierpliwie na @ i niwy cykl :(

reklama
Do góry