reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Aneczka85_01
A jak go stosujesz? Bierzesz 2 tab na raz czy rozdzielacz ovarin na cały dzień rano i wieczorem.. ja odkąd biorę go też zauważyłam u siebie ( tak mi się wydaje ) poprawę - pojawiło się więcej śluzu a wcześniej miałam susze jak na pustyni.. no i libido też pomału wraca ,także jestem dobrej myśli ..:-)

Biorę rano i wieczorem . Jest poprawa po nim ale trzeba stosować dłuższy czas

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie dziś temperatura wzrosła do 37.2, ale na teście wciąż blady bladzioch :p
Na domiar złego doczytałam na ulotce, ze jeśli na teście pojawi się blada kreska lub nic się nie pojawi, to wtedy test jest negatywny :O
Pierwszy raz coś takiego widzę, na facelle, na którym tez wyszedł mi cień cienia było napisane, ze nawet słaba kreska może oznaczać ciąże. I teraz bądź tu mądry... :p
Jeśli do poniedziałku nie będzie @, to już na 100% idę na betę, bo się wykończę :D

Dzień dobry :) was też dopada już jesienna chandra? Mi na dodatek źle.aie kojarzy ten okres czasu więc tym bardziej :/

Mam pytanie.... wiem że może głupie.... Czy od owulacji do terminu @ to ja mogę iść do fryzjera na kolor? Wiem że do zagniezdzenia spoko, ale jakby już było po zagnieżdżeniu a jeszcze nie było terminu @ i nawet bladziutka kreska by była to można? Bo oczywiście pewnie nie wytrzymam i zrobię test wcześniej.

Moje cieniowane pasemka na ciemnych włosach po lecie zrobiły się rude i chce się tego pozbyć :D

Dzień dobry :) was też dopada już jesienna chandra? Mi na dodatek źle.aie kojarzy ten okres czasu więc tym bardziej :/

Mam pytanie.... wiem że może głupie.... Czy od owulacji do terminu @ to ja mogę iść do fryzjera na kolor? Wiem że do zagniezdzenia spoko, ale jakby już było po zagnieżdżeniu a jeszcze nie było terminu @ i nawet bladziutka kreska by była to można? Bo oczywiście pewnie nie wytrzymam i zrobię test wcześniej.

Moje cieniowane pasemka na ciemnych włosach po lecie zrobiły się rude i chce się tego pozbyć :D

Kochana nie dajmy się zwariować , idź zrób sobie fryzurkę . Mnie tez dopada już jesienna chandra a co to będzie zima ? Strach się bać.

Aneczka85_01
A jak go stosujesz? Bierzesz 2 tab na raz czy rozdzielacz ovarin na cały dzień rano i wieczorem.. ja odkąd biorę go też zauważyłam u siebie ( tak mi się wydaje ) poprawę - pojawiło się więcej śluzu a wcześniej miałam susze jak na pustyni.. no i libido też pomału wraca ,także jestem dobrej myśli ..:-)

Ewa jeszcze na owulke dobrze robi dodatkowo castagnus . On jest ziołowy i obniża prolaktyne , nie pamietam czy masz wysoka . Ja zaczęłam brać bez konsultacji z lekarzem ale na wizycie jej powiedziałam to zaleciła brać 3 miesiące . Oczywiście jak się zajdzie w ciąże to odstawić . Moja prolaktyna była coś ok 50 ale owulacje miałam.. po tygodniu brania castagnusa spadło do 33 a po kolejnych 2 robiłam to już była 19. Zapytałam wtedy gin czy nadal brać bo przecież spadła to powiedziała żebym dokończyła kuracje bo to dobrze robi na jajeczka

Idź zdecydowanie i się nic nie zastanawiaj :)

Mnie chandra czasami dopadnie ale to zwalam na hormony... Za to nie mogę się już typowej polskiej złotej jesieni doczekać, to moja ulubiona pora roku [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Hej laski! :-D
wczoraj byłam na wizycie u ginekologa ze specjalizacją endokrynologiczną.. nie wiem, czy pamiętacie, ale tsh podskoczyło mi nagle do 3,36, mówił, że najlepiej byłoby powtórzyć badania laboratoryjne i nie chce wprowadzać na razie hormonu, bo nie widzi potrzeby, tym bardziej że ft3 i ft4 są idealne :D i zbadał mnie przy okazji ginekologicznie, mówił że wszystko jest super i nic, tylko rodzić dzieci... i że nasz 8 cykl starań to nie jest powód do zmartwień, nawet by dał sobie czas do 1,5 roku.. ehhh.. a powiedzcie mi co to znaczy, bo badając mnie uśmiechnął się i powiedział, że widzi ciałko żółte w prawym jajniku (wczoraj miałam 25dc)

MIŁEGO PIĄTKU! PIĄTEK W KOŃCU! :D

Hej laski! :-D
wczoraj byłam na wizycie u ginekologa ze specjalizacją endokrynologiczną.. nie wiem, czy pamiętacie, ale tsh podskoczyło mi nagle do 3,36, mówił, że najlepiej byłoby powtórzyć badania laboratoryjne i nie chce wprowadzać na razie hormonu, bo nie widzi potrzeby, tym bardziej że ft3 i ft4 są idealne :D i zbadał mnie przy okazji ginekologicznie, mówił że wszystko jest super i nic, tylko rodzić dzieci... i że nasz 8 cykl starań to nie jest powód do zmartwień, nawet by dał sobie czas do 1,5 roku.. ehhh.. a powiedzcie mi co to znaczy, bo badając mnie uśmiechnął się i powiedział, że widzi ciałko żółte w prawym jajniku (wczoraj miałam 25dc)

MIŁEGO PIĄTKU! PIĄTEK W KOŃCU! :D
Nie wiem. Ale jak zapytałam lekarki po owu czy jest ciało żółte to powiedziała że będzie jak będzie ciąża.... Mhhhhmmmm

To ja się trochę podłącze pod pytanie KiedyPytam, czy w początkowym etapie ciazy można iść do dentysty na leczenie? Nie zadne kanałowe... W necie czytałam, że można a nawet trzeba przed lub na początku ciazy zrobić porządek z zębami. A Wy co sądzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry