umi2
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Ja przez ten mój cykl zwariuje. Dziś 31 dc i 13 dpo, temperatura wzrosła z 36.51 na 36,61. Zaczęlam się bać, że okres dostane dopiero w niedzielę, bo nadal sucho u mnie, szyjka byla uchylona a dziś się jakby zamknela. Móglby sobie ten cykl jaj nie robic, bo ja nie chcę dostać okresu w niedziele, ani w Sylwestra[emoji20]. Jeszcze zaczęla mi kielkować myśl o późnym zagnieżdzeniu, a to zupełnie bez sensu. Zastanawiam się czy by nie iść po test, zobaczę białego terrorystę i mi się może blokada w glowie otworzy i okres przyjdzie.
Ja przez ten mój cykl zwariuje. Dziś 31 dc i 13 dpo, temperatura wzrosła z 36.51 na 36,61. Zaczęlam się bać, że okres dostane dopiero w niedzielę, bo nadal sucho u mnie, szyjka byla uchylona a dziś się jakby zamknela. Móglby sobie ten cykl jaj nie robic, bo ja nie chcę dostać okresu w niedziele, ani w Sylwestra[emoji20]. Jeszcze zaczęla mi kielkować myśl o późnym zagnieżdzeniu, a to zupełnie bez sensu. Zastanawiam się czy by nie iść po test, zobaczę białego terrorystę i mi się może blokada w glowie otworzy i okres przyjdzie.
To moze jednak cos jest na rzeczy?[emoji4] trzymam kciuki za fasolkę.Kurcze, a u mnie sytuacja taka:
Zobacz załącznik 928646Dalej czekam na @ i nic... nie wiem o co chodzi :/. Ostatnie moje dwa cykle mialy po 23 dni, teraz apka wyliczyla mi jedna @ na 25 dc.
Niby mnie ciągnie podbrzusze jak na okres, ale biegalam dzis chyba co godzine do toalety sprawdzać i wciąż nic. Sprawdzałam tez wczoraj i dziś szyjke i jest wysoko i wydaje mi sie ze zamkniętą na amen a w srodki tylko biały śluz.
Jakoś nie jestem w stanie uwierzyć w ciążę, bo byłoby to prawie niemożliwe... ale jeśli jutro rano dalej będzie cisza to chyba dla świętego spokoju zatestuje.
Hej. Jak to mowią góra z górą się nie zejdzie, a dziewczyny z MM jak najbardziej[emoji16]. Bo chyba z tego wątku Cie kojażę?Wpadam zajrzec do was dziewczyny bo widze ze nasze wspolne staraczki 2018 przeskoczyly juz na 2019.mam nadzieje ze będzie to owocny czas dla was i szczesliwy rok
@umi2 super zobaczyc Cię po tylu latach staracie sie o dzidziusia?