reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Wiesz co nie, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarza, miałam liczne usg, z których nic złego nie wynikało.
Ja rowniez mialam USG, trzeba zrobic badania hormonalne fsh, lh itp....
Chodzilam do lekarza ktory mowil mi caly czas ze wszystko jest ok. Poszlam do innej pani z polecenia i w pol roku doprowadzila mnie do stanu uzywalnosci.

reklama
Ej dziewczyny ja jestem bardzo znerwicowanym człowiekiem i od jutra mam brać tego dupka i się boję. Boję się że dostanę jakiejś alergi i się udusze xd ale kurde parę lat temu już to kiedyś brałam na wywowalnie okresu no i przy poronieniu też dostałam 3 tab na raz więc chyba nie możliwe żebym była na to uczulona? Miała któraś jakieś problemy podczas brania dupka? W

Podsumowując moja krótka acz burzliwa historię z ciążą i ciąża pozamaciczna. Pęcherzyk był ale zaczęło się poronienie. Dostałam duphaston. Ale mam tylko 10% szans że to się uda, więc nie wiem czy brać. Bo bóle mam od południa jak na miesiączkę..
a ktory masz tydz? skad wiesz ze zaczelo sie poronienie?

Podsumowując moja krótka acz burzliwa historię z ciążą i ciąża pozamaciczna. Pęcherzyk był ale zaczęło się poronienie. Dostałam duphaston. Ale mam tylko 10% szans że to się uda, więc nie wiem czy brać. Bo bóle mam od południa jak na miesiączkę..
Byłaś u lekarza? Tule mocno :( wiem co teraz przeżywasz:(

reklama
Do góry