reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny a czy to jest możliwe żeby nie czuć w ogóle owulacji? Każda z Was pisze, że albo boli, albo kłuje, albo jakiś śluz z krwią, plamienia... A ja nie mam nic z tych rzeczy. Może nie mam w ogóle owulacji :confused:

Dziewczyny a czy to jest możliwe żeby nie czuć w ogóle owulacji? Każda z Was pisze, że albo boli, albo kłuje, albo jakiś śluz z krwią, plamienia... A ja nie mam nic z tych rzeczy. Może nie mam w ogóle owulacji :confused:
Ja też nie miałam ,nigdy! żadnych objawów owulacji , więc się nie przejmuj ,nie każda ma , ja sobie na tel apke ściągłam preglife , i do tego pare razy miałam monitoring u gina , pokrywało się z aplikacją

Ja nic nie czuję. Kompletnie. Tzn fizycznie. Bo jedyne co to w tych dniach po prostu mam silną ochotę na seks i tyle. A po za tymi dniami to jak mąż niezakombinuje to nie ma dramatu;)

No ja też nic nie czuję nigdy zupełnie. I jeśli to plamienie to była owu to ani brzuch nie zabolał ani nic. ..... Dobra dziewczynki :) to ja znikam ;) ;) ;)

Ja nie miałam w tym miesiącu żadnego objawu, poza tym, że po owulacji zawsze kilka dni bolą mnie piersi. A tak to zero bóli, śluzu itp. A owulacje miałam, także spokojnie, bez paniki ;)

@KiedyPytam leć do łóżeczka już ;)8-)

Zupelnie indywidualna sprawa, niektore kobiety nawet nie wiedza,ze takie cos ma miejsce ;)
Ja akurat mam bardzo bolesne @ a po drugiej ciazy to i przy owu najchetniej z lozka bym nie wychodzila ..

reklama
Do góry