reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Czemu Kochana? Stało się coś? Czy po prostu kolejna @ i kolejne rozczarowanie? Tule mocno.

Niski progesteron w III razie cyklu oznacza brak owulacji. Z tymi pęcherzykami nie mam pojęcia, mam nadzieję, że jakiś lekarz w końcu dojdzie do tego co to takiego. Mnie w ogóle raz endokrynolog próbował przypisać PCOS, tak nagle z głupia frant. Oczywiście żadnego PCOS nie mam, jakieś wymysły to jego były, tylko mnie zdenerwował i zmieniłam lekarza.

@Dwa+Trzy jeżeli mi się teraz udało, to najlepszym sposobem u mnie jest doszukiwanie się u siebie objawów nadchodzącej @ :p ;)

U Ciebie to już raczej wszystko się zadziało i pozostaje w to uwierzyć :D

Ja mimo poprzedniego doswiadczenia z pozytywnym testem i @, zrobilabym kolejny raz to samo.. Chociazby po to,zeby wiedziec co się dzieje.
Wiadomo, ciaze biochemiczne sie zdarzaja ale jesli za kazdym razem to cos jest jednak nie halo i warto byloby skonsultowac z lekarzem.
Poki co staram sie w ogole o tym nie myslec i nie nastawiac negatywnie choc tez bywam cholernym czarnowidzem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w 14dc i czuję jakby mi się dni płodne skończyły. Wszystko zaczęło się w 10dc, ból jajników, śluz zdecydowanie plodny i dużo 11 i 12 dc to samo a od 13 już mniej i dziś też nic nie boli i śluz już nie taki.. Czy to możliwe że owulacja przyszła tak szybko? W tym cyklu odpuściłam sobie testy owulacyjne.. Dziwne.

Ja miałam zawsze jak w zegarku 28 dni a od roku wahają się między 27-30.. Wcześniej @ spóźniła mi się tylko 2 razy - w obu ciążach ;)

Ja czekam na @ ... powinna byc jutro.... oczywiście nie chce by przyszła. Dzis jakieś brązowy śluz w niewielkiej ilości więc pewnie przyjdzie na czas jak zwykle :/

Właśnie tak myślę, jak już dopuściłam logikę do głowy. Aż mnie cycki bolą ze złości na siebie. Stara a głupia, ech. Test zrobię w sobotę, wiesz jak to jest, wolę odczekać :*

@KiedyPytam myślałam co Ci odpisać i po prostu nie wiem :-( :( wydaje mi się, że oznacza to bardzo niski poziom LH w moczu. Wniosków nie potrafię wyciągnąć. Myślę, że masz problem z tym LH, dobrze, że robisz monitoring i zobaczysz co się podziało.
Hej Kochana jak tam u Ciebie?

reklama
Moja dobra kumpela zaszła w ciążę z jednego jedynego seksu w cyklu - dzień przed @ ! A wie to na 100% bo męża w domu tylko wtedy miała ;)
Także tak, możliwa jest owulacja w 10 czy 11 dc ;)

Z Ciekawości zrobiłam test owu i mega pozytywny, aż się zdziwiłam że ta kreska testowa taka ciemna :o

Załączniki

• IMG_20190904_114059.jpg
    IMG_20190904_114059.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry