reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Czemu Kochana? Stało się coś? Czy po prostu kolejna @ i kolejne rozczarowanie? Tule mocno.

Niski progesteron w III razie cyklu oznacza brak owulacji. Z tymi pęcherzykami nie mam pojęcia, mam nadzieję, że jakiś lekarz w końcu dojdzie do tego co to takiego. Mnie w ogóle raz endokrynolog próbował przypisać PCOS, tak nagle z głupia frant. Oczywiście żadnego PCOS nie mam, jakieś wymysły to jego były, tylko mnie zdenerwował i zmieniłam lekarza.

@Dwa+Trzy jeżeli mi się teraz udało, to najlepszym sposobem u mnie jest doszukiwanie się u siebie objawów nadchodzącej @ :p ;)

U Ciebie to już raczej wszystko się zadziało i pozostaje w to uwierzyć :D

Ja mimo poprzedniego doswiadczenia z pozytywnym testem i @, zrobilabym kolejny raz to samo.. Chociazby po to,zeby wiedziec co się dzieje.
Wiadomo, ciaze biochemiczne sie zdarzaja ale jesli za kazdym razem to cos jest jednak nie halo i warto byloby skonsultowac z lekarzem.
Poki co staram sie w ogole o tym nie myslec i nie nastawiac negatywnie choc tez bywam cholernym czarnowidzem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w 14dc i czuję jakby mi się dni płodne skończyły. Wszystko zaczęło się w 10dc, ból jajników, śluz zdecydowanie plodny i dużo 11 i 12 dc to samo a od 13 już mniej i dziś też nic nie boli i śluz już nie taki.. Czy to możliwe że owulacja przyszła tak szybko? W tym cyklu odpuściłam sobie testy owulacyjne.. Dziwne.

Ja miałam zawsze jak w zegarku 28 dni a od roku wahają się między 27-30.. Wcześniej @ spóźniła mi się tylko 2 razy - w obu ciążach ;)

Ja czekam na @ ... powinna byc jutro.... oczywiście nie chce by przyszła. Dzis jakieś brązowy śluz w niewielkiej ilości więc pewnie przyjdzie na czas jak zwykle :/

Właśnie tak myślę, jak już dopuściłam logikę do głowy. Aż mnie cycki bolą ze złości na siebie. Stara a głupia, ech. Test zrobię w sobotę, wiesz jak to jest, wolę odczekać :*

@KiedyPytam myślałam co Ci odpisać i po prostu nie wiem :-( :( wydaje mi się, że oznacza to bardzo niski poziom LH w moczu. Wniosków nie potrafię wyciągnąć. Myślę, że masz problem z tym LH, dobrze, że robisz monitoring i zobaczysz co się podziało.
Hej Kochana jak tam u Ciebie?

reklama
Moja dobra kumpela zaszła w ciążę z jednego jedynego seksu w cyklu - dzień przed @ ! A wie to na 100% bo męża w domu tylko wtedy miała ;)
Także tak, możliwa jest owulacja w 10 czy 11 dc ;)

Z Ciekawości zrobiłam test owu i mega pozytywny, aż się zdziwiłam że ta kreska testowa taka ciemna :o

Załączniki

• IMG_20190904_114059.jpg
    IMG_20190904_114059.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 68
Do góry