umi2
Fanka BB :)
Domyslam się. Ja przynajmniej jak robilam testy to były bardziej białe niż koszula starszego Chajzera więc nie miało mnie co oszukać.No ale to już dopiero od czerwca raczej... Chociaż sama nie wiem... Tak się ucieszyłam na jedno jak zobaczyłam tego bladziocha...
Gdzieś czytałam ze kobiety z problemami hormonalnymi tak mogą mieć. Moze po poronieniu organizm nie doszedl do siebie.To takie dziwne. Pierwszy raz sie spotkam z tym, że jest druga kreska a nie ma ciąży. Bardzo dziwne
Wspolczuje. U mnie tez nawał ciąż. Gdzie sie nie ibejrze tam brzuchatka, ale na razie staram się to jakos wyprzec.Ehhh... trzymam kciuki żeby się następnym razem udało.
Siostra męża właśnie się pochwaliła że w ciąży jest. A ja dziś 1dc. Trzymam za nich kciuki ale miałam nadzieję, że my z mężem będziemy pierwsi. Trochę mimo wszystko złapałam doła...
A mnie dól chwyta. Im blizej soboty tym bardziej mi przykro. Niby super bo mam plany na ten cykl, ale gdyby tak malpa nie przyszła... Niestety nie mam co liczyć na taki rozwój sprawy.