Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam testy z rossmanna i przez jakis czas nigdy mi nie wychodziły te testy pozytywnie. Dopiero potem jak przeczytalam zeby robic w godzinach popołudniowo-wieczornych i minimum dwie godziny przed nie pic i nie sikac to zaczely mi wychodzic pozytywne.Ja z kolei kupiłam na allegro bo też widziałam, że dziewczyny ich używały.
A jak mi posłużą to zobaczymy
No właśnie fajnie, że to sprzedawca na aukcji z której kupiłam rozpisał. Więc już wiem mniej więcej jak z tego korzystać.Ja mialam testy z rossmanna i przez jakis czas nigdy mi nie wychodziły te testy pozytywnie. Dopiero potem jak przeczytalam zeby robic w godzinach popołudniowo-wieczornych i minimum dwie godziny przed nie pic i nie sikac to zaczely mi wychodzic pozytywne.
Chyba muszę przeczytać instrukcję bo tak mało wiem o tych testach [emoji44]No właśnie fajnie, że to sprzedawca na aukcji z której kupiłam rozpisał. Więc już wiem mniej więcej jak z tego korzystać.
O matko... ja tak sie nie raz wkurzam na moje lab, ale 5am wyniki zawsze od 15 dostepne. Tylko tyle, ze nie ma elektronicznych.
Czekamy z niecierpliwością [emoji3590]U nas to różnie, ogólnie na kartce zawsze napisane, że wyniki pojawiają się w godzinach wieczornych... Więc ma prawo teraz nie być a wcześniej miałam szczęście po prostu.
Jak to [emoji24]Ciąży nie ma... Mam wyniki... No cóż, tak myślałam.
Kurcze a taką miałam nadzieję[emoji17]. Zobaczysz przyszly rok bedzie naszCiąży nie ma... Mam wyniki... No cóż, tak myślałam.
Ja mam regularne cykle, więc mam ustalone dokładnie od 14 do 23 dc.no ja wsumie tez ze wzgledu na polipy, ktore mialam usuwane,tez mi mowil, ze po owulacji, ale zebym ja jeszcze wiedziala , kiedy owulacja
To skąd ta druga kreska skoro nie ma ciąży?No ale to już dopiero od czerwca raczej... Chociaż sama nie wiem... Tak się ucieszyłam na jedno jak zobaczyłam tego bladziocha...