flor87
Fanka BB :)
;-(((((((( przykro mi ;-(((( skad te pozytywne testy :-///Ciąży nie ma... Mam wyniki... No cóż, tak myślałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-(((((((( przykro mi ;-(((( skad te pozytywne testy :-///Ciąży nie ma... Mam wyniki... No cóż, tak myślałam.
sie nie dziwie... bo jak masz teraz zrobic i uwierzyc ...chyba lepiej od razu na beteMąż taki zły na te testy, bo to już chyba z 3 raz albo nawet 4 jak się pojawia kreseczka blada a ciąży nie ma... Albo ja mam takiego pecha albo ja nie wiem...
Też bym chyba od razu betę w takiej sytuacji robiłasie nie dziwie... bo jak masz teraz zrobic i uwierzyc ...chyba lepiej od razu na bete
Wiem, testy potrafią kusić...Też tak sobie mówiłam, ale ja głupia i tak kupuję... Teraz to już mąż będzie sprowadzał mnie na ziemię...
Dlatego że są wygodne robisz i pyk a żeby krew oddać trzeba iść pokuc się i jeszcze czekać na wynik [emoji6]Wiem, testy potrafią kusić...
Przykro mi tak liczyłam na to że się wam uda [emoji53]Ciąży nie ma... Mam wyniki... No cóż, tak myślałam.