martoosia04
Fanka BB :)
W którym cyklu starań zaszłaś?
W 7cs - dokładne pół roku starań.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym cyklu starań zaszłaś?
@martoosia04 a Ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę?
Ale ból typowo jak na @ czy jakoś inaczej boli [emoji848]Póki co zaczęły mnie bolec piersi. Momentami to nieprzyjemne. I ból jak na @ praktycznie codziennie.
Ale ból typowo jak na @ czy jakoś inaczej boli [emoji848]
A mnie chyba dopada migrena
Dzięki kochana ,pewnie boli bo się rozciąga wszystko w środku [emoji6] dobrze że ból nie przeszkadza bardzo [emoji6]Jak na @ ale nie jest to mocny ból, jakos przeszkadzający, tylko taki.... odczuwalny.
O masakra współczuję dostałam migreny przez tabletki anty , przez miesiąc głową bolała tak że po ścianach chodziłam po 3 paczki przeciwbólowych zjadałam i nic kompletnie nie pomagało [emoji849] u neurologa bylam nawet rezonans robiłam i na szczęście czysto , po odstawieniu tabletek przeszło wszystko i rzadko kiedy boli mnie teraz glowaA mnie chyba dopada migrena