reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Zapomniałam napisać że kupiłam sobie dzisiaj testy owu [emoji16] Pierwszy raz będę korzystała z tego, ale jestem tak zawzięta na to trafienie w owu... I powiedzcie mi w którym dniu cyklu powinnam zacząć je robić? Flo pokazuje mi owu na 5.01

Zależy od tego jak długie masz cykle ja przy 30/31 dniach robie od 13 dc tak napisane przy ulotce było

reklama
no ja wsumie tez ze wzgledu na polipy, ktore mialam usuwane:(,tez mi mowil, ze po owulacji, ale zebym ja jeszcze wiedziala , kiedy owulacja

Zapomniałam napisać że kupiłam sobie dzisiaj testy owu [emoji16] Pierwszy raz będę korzystała z tego, ale jestem tak zawzięta na to trafienie w owu... I powiedzcie mi w którym dniu cyklu powinnam zacząć je robić? Flo pokazuje mi owu na 5.01
Oooo to widzę, że na jednym wózku jedziemy ja też już kupiłam, idą do mnie i u mnie owu niby w okolicach 7.01. Jak tylko przyjdą będę się wczytywać w instrukcję

reklama
Do góry