Ann89
Fanka BB :)
Ja młodego też zapisałąm na dyżur bo dzisiaj do pracy muszę iść i wobraźcie sobie że zaprowadzam go do przedszkola a tam ani jednego dziecka no nic, wróciliśmy z powrotem do domu. Dobrze że mam drugie zmiany, to do południa będę z małym a potem niestety m. będzie musiał wrócić wcześniej do domu. Masakra, przedszkole które ma ok 100 dzieci (licząc pododział w szkole, trzy grupy) i zadne dziecko nie zapisane na dyżur.@nikolka1203 ja po wnikliwej obserwacji ostatnich 5 cykli widze że u mnie faza poowulacyjna trwa 12 i pól dnia. Wiem ze ta faza (lutealna) trwa różnie - od 10 do 16 dni- ale jest względnie stała u danej kobiety.
U mnie jakos tak nijak.
Święta święta i po świętach. Przyjechałam do pracy na 4 godziny żeby zrobić sobie pól dnia. Mlodego zawiozłam na dyżur do przedszkola. Pogoda całkowicie do bani. Drugi dzień cyklu. Brzuch już dawno mnie tak nie bolał, musiałam zapodać tabletki przeciwbólowe. No cóż, teraz owulacja będzie jakos w kolejny weekend no i termin @ 20 stycznia, albo może w końcu pozytywny test zamiast @.
Witam nowe staraczki :*
Dziewczyny nie smakuje mi kawa z mlekiem?! i to dwie pod rząd. Do tego podbrzusze ciągnie... kurka wodna, już mi się włącza myślenie