Starania o pierwsze dziecko. Zaczęliśmy od października, od razu zaszłam w ciążę biochemiczną, później przerwa miała być dwa cykle, przy czym ten drugi trwał 59 dni, bo pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel i trzeba było @ wywołać dupkiem. Później miałam dwa cykle, w których żaden pęcherzyk nie urósł, znowu wywołanie @ dupkiem. Następne dwa cykle na dupku, mieliśmy przerwę z uwagi na ślub mojej przyjaciółki (był za granicą, a ja nie chciałam latać w ciąży samolotem). Moja gin decydowała już o stosowaniu clo, a tu w lipcu i sierpniu owulacja sama się zrobiła.
To nigdy nie jest łatwe, niezależnie czy beta jest 7 czy 2000. Ja pamiętam, że chciałam jak najszybciej się starać, a ten drugi cykl przerwy ciągnął się w nieskończoność. Niestety, te ciąże biochemiczne się zdarzały i będą się zdarzać, dawniej też były, tylko nikt tak szybko ich nie wykrywał...
Tak w ogóle to mnie piersi ciągną, ale są totalnie nieciążowe. Mam dość, niech już będzie ten 1dc, przynajmniej nowe nadzieje, a nie takie czekanie na wyrok