reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Kochane mam pytanie, od kilku dni biorę luteine i niestety, ale zaczęło mnie tam bardzo piec :( nie chce przerywać brania. A nie wiem jak to złagodzić ? Mieszkam w Ie więc do lekarza nie mam jak dziś iść....Czy może jakiś probiotyk z apteki to złagodzić czy już nie? Za późno ? Antybiotyk odpada bo czekam z testosowaniem.... Może mialyscie podobnie ? Co radzicie?

reklama
Milo ze pamiętasz :)
Nie testuje, nie mam testu a jestem na wakacjach i nie będę szukać sklepu czy apteki zresztą czuje, że jednak @ przyjdzie no i się trochę podlamalam. Mój entuzjazm i dobry nastrój opadł.
Ale trzymam kciuki za Was wszystkie ;)
a moze jednak nie przyjdzie? :) A tak w ogole, to milego urlopowania :-)

Spazientito- najwazniejsze to pozytywne myslenie. :)
Nie ma co sugerowac sie "objawami".. wszystko mozna pomylic ze zblizajacym sie pms... Wiec dopoki @ nie ma, jest nadzieja :-)

Moje TSH ostatnio 2.4
Aa testy owu robilam pod koniec lipca zaczęłam robic w pon, a pokazaly sie 2 grube krechy w sobote pod wieczor czyli byla w niedziele nawet zgadzalo sie bo napierniczal mnie jajnik az milo.

Moje TSH ostatnio 2.4
Aa testy owu robilam pod koniec lipca zaczęłam robic w pon, a pokazaly sie 2 grube krechy w sobote pod wieczor czyli byla w niedziele nawet zgadzalo sie bo napierniczal mnie jajnik az milo.
Też ostatnio miałam 2,4. Niebawem powtarzam badanie. W pierwszej ciąży miałam 1,8.

Też ostatnio miałam 2,4. Niebawem powtarzam badanie. W pierwszej ciąży miałam 1,8.
Noo zaluje ze wtedy juz nie wzielam recepty na lek, bo moze juz bym miala nizsze TSH. Noo ale dzisiaj odbieram wyniki to w sobote ide z nimi do endo. Nawet nic mnie nie powstrzyma, ide i koniec . :)

Spazientito- najwazniejsze to pozytywne myslenie. :)
Nie ma co sugerowac sie "objawami".. wszystko mozna pomylic ze zblizajacym sie pms... Wiec dopoki @ nie ma, jest nadzieja :-)

Ja jestem fatalistą zawsze :hmm: ja jestem 3-4 dni przed @, nie mam żadnych objawów niczego tak naprawdę. Poza tym, że śluz kremowy u mnie nie występuje i szyjka jest raczej twardawa, raz nisko, a raz wysoko.

Moje TSH ostatnio 2.4

Wiesz co, przy testach owulacyjnych czasami wyjdzie test pozytywny, a pęcherzyk nie pęknie i zrobi się torbiel - ja tak miałam. To mógłby być powód braku okresu - radziłabym Ci wizytę u gina jak najszybciej. TSH dość wysokie, warto byłoby obniżyć.

Dziewczyny A dlaczego to tsh ma być koło 1? Co powoduje wyższy poziom tsh, że przy staraniach warto mieć 1?

Wyższy poziom TSHnegatywnie wpływa na płodność kobiety, a w ciąży może źle wpływać na płód.

Dzięki dziewczyny.
Przyjdzie... Brzuch coraz bardziej boli a do tego pojawiły się brązowe plamienia :(

Tule Cię Kochana, u mnie też będzie kicha w tym cyklu... Może następny?

reklama
Ja jestem fatalistą zawsze :hmm: ja jestem 3-4 dni przed @, nie mam żadnych objawów niczego tak naprawdę. Poza tym, że śluz kremowy u mnie nie występuje i szyjka jest raczej twardawa, raz nisko, a raz wysoko.

Wiesz co, przy testach owulacyjnych czasami wyjdzie test pozytywny, a pęcherzyk nie pęknie i zrobi się torbiel - ja tak miałam. To mógłby być powód braku okresu - radziłabym Ci wizytę u gina jak najszybciej. TSH dość wysokie, warto byłoby obniżyć.

Wyższy poziom TSHnegatywnie wpływa na płodność kobiety, a w ciąży może źle wpływać na płód.

Tule Cię Kochana, u mnie też będzie kicha w tym cyklu... Może następny?
no ja tez nie mam objawow .. w ogole. i do tego czuje sie makabrycznie, chyba goraczke mam, musze zmierzyc :-(

ps.Przepraszam, ze nie odpisuje wszystkim tym, ktore pytaja o jakies parametry, wartosci, badania- nie mam o tym zielonego pojecia. Nigdy nie musialam robic badan na wlasna reke..wiec kompletnie sie nie znam...

Do góry