reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Och... niestety, ale przed Wami kolejna szansa:) ja pocieszam się, że z każdym nowym cyklem jesteśmy w lepszej formie (zdrowe jedzenie, witaminki itp.). Musimy poczekać na swój czas, a czekając warto żyć z radością, bo nikt nam nie zwróci ani jednego straconego dnia. Straconego na doła, żal... pewnie, trzeba się wyplakac, odreagować, ale po dniu, dwóch dalej próbować z w miarę możliwości lekką głową. :*
@maeria słuszne słowa!! Masz rację, nie ma co głowy tracić na smutki i żale :) bo to w niczym nie pomaga. Dziś było trochę smutku przy odczytaniu wyniku, ale po Twoim poście jakoś tak lepiej się zrobiło. Dziękuję!!
Najgorsze jest to, że mając tą świadomość, że w tym cyklu się starałam, tym razem nawet wspomagając się monitoringiem u ginekologa i testami owu zaczynają się pojawiać takie dziwne objawy, gdzie podczas cyklów bez starań nie miałyby w ogóle miejsca. Skąpa miesiączka czy brak bólu jak na @. Człowiek wtedy wyczuwa że to odbiega od standardowego cyklu, że czuje się jakoś inaczej, a pod koniec cyklu kolejny raz się zawodzi. To nakręcanie się doprowadza do szaleństwa.
Nabieram sił na kolejny miesiąc :) Kiedyś w końcu musi się udać.

reklama
@maeria słuszne słowa!! Masz rację, nie ma co głowy tracić na smutki i żale :) bo to w niczym nie pomaga. Dziś było trochę smutku przy odczytaniu wyniku, ale po Twoim poście jakoś tak lepiej się zrobiło. Dziękuję!!
Najgorsze jest to, że mając tą świadomość, że w tym cyklu się starałam, tym razem nawet wspomagając się monitoringiem u ginekologa i testami owu zaczynają się pojawiać takie dziwne objawy, gdzie podczas cyklów bez starań nie miałyby w ogóle miejsca. Skąpa miesiączka czy brak bólu jak na @. Człowiek wtedy wyczuwa że to odbiega od standardowego cyklu, że czuje się jakoś inaczej, a pod koniec cyklu kolejny raz się zawodzi. To nakręcanie się doprowadza do szaleństwa.
Nabieram sił na kolejny miesiąc :) Kiedyś w końcu musi się udać.
Tak jest! Też się tego trzymam;)

No, nie ma co tracić głowy na smutki i żale, ale niełatwo jest też zawsze trzymać się w pionie. Niby wszystko ma swój czas, nic się nie dzieje bez przyczyny, ale człowiek jest niecierpliwy. Gdyby chociaż owu była ze cztery razy w miesiącu :rolleyes::-D A nie jeden strzał. I znów czekanie na kolejny miesiąc. U mnie, przy 37 latach, to już nawet nie co miesiąc, bo coraz częściej cykle bez owu. Niepotrzebnie tyle lat zwlekałam z decyzją. A dzis stchórzyłam i nie zrobiłam testu, bo zdaje się i tak @nadchodzi, heh...
Trzymam kciuki za wszystkie które jeszcze mają szansę w sierpniu :)

Oj bidulka, oby tylko się bardziej u niej choroba nie rozkręciła.To dużo zdrówka Wam życzę.
czesc dziewczyny..
Ada, moja mala sie rozchorowala.. a i ja tez czuje sie jakbym byla porzadnie przeziebiona :(
Poczytam co u was..
U mnie dzis 29 dzien cyklu, wczoraj pojawila sie na wkladce jkas mala brazowa plamka.. wiec moze w koncu dzis @ nadejdzie.
Dobra, poczytam co u was :)

nnat. tak został mi miesiąc do końca , zobaczymy co się dowiem jutro na wizycie ;) Dziękuję za pamięć :*
To wspaniale :) :* a jak się czujesz??? :)
Uu, może będą kolejne kreseczki???? :)
czesc dziewczyny..
Ada, moja mala sie rozchorowala.. a i ja tez czuje sie jakbym byla porzadnie przeziebiona :(
Poczytam co u was..
U mnie dzis 29 dzien cyklu, wczoraj pojawila sie na wkladce jkas mala brazowa plamka.. wiec moze w koncu dzis @ nadejdzie.
Dużo zdrówka Kochana dla Was :*
A może @ nie przyjdzie?? A plamienie to implantacja? :D ja też się czulam jakbym przeziębiona była. W sumie do tej pory mnie trzyma. :D

Hej dziewczęta
Dziś mnie opuścił mój aniołek [*]
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało :)
Kasiula, bardzo, bardzo mi przykro :-( trzymaj sie kochana, n
Dzięki dziewczyny za wsparcie, jutro zrobię betę ponownie czyli po 48 godzinach i zobaczymy jak będzie.
Trzymam mocno kciuki :-) Musi byc dobrze :-)
To wspaniale :) :* a jak się czujesz??? :) Uu, może będą kolejne kreseczki???? :) Dużo zdrówka Kochana dla Was :*
A może @ nie przyjdzie?? A plamienie to implantacja? :D ja też się czulam jakbym przeziębiona była. W sumie do tej pory mnie trzyma. :D
Kochana, jestem na pewno przeziebiona, leci mi z nosa, ogolnie jestem rozbita, nie mam sily.. Juz wczoraj myslalam, ze @ nadejdzie, bo mnie zaczal brzuch bolec..a potem znowu przestal :/ W dwoch ciazach nie mialam zadnego plamienia, okres po prostu nie przyszedl..A..i nie czuje sie w ogole "ciazowo"

Kasiula, bardzo, bardzo mi przykro :-( trzymaj sie kochana, n

Trzymam mocno kciuki :-) Musi byc dobrze :-)

Kochana, jestem na pewno przeziebiona, leci mi z nosa, ogolnie jestem rozbita, nie mam sily.. Juz wczoraj myslalam, ze @ nadejdzie, bo mnie zaczal brzuch bolec..a potem znowu przestal :/ W dwoch ciazach nie mialam zadnego plamienia, okres po prostu nie przyszedl..A..i nie czuje sie w ogole "ciazowo"
Bidulka :*
Trzymam kciuki mimo wszystko [emoji3590] nawet jeśli nie te, to następny cykl :*

czesc dziewczyny..
Poczytam co u was..
Aj te chorobska wredne, to życzę oby szybko Was opuściły te wirusy, dużo zdrówka.
A z tymi plamkami różnie bywa u mnie też coś takiego było i przeszło w biel, a fziewczy mnie tu mocno uświadamiają że każda ciąża jest inna więc wiesz wszystko jest możliwe.

reklama
Jeżeli chodzi o aplikacje to próbowałam używać Flo ale znacznie bardziej podoba mi się Ovia, z tym że ta akurat jest po angielsku. Flo mija się z moim cyklem i nie mogę tego zaktualizować.
Dzisiaj idę do gina na kontrole. Czy on tak z marszu będzie w stanie mi powiedzieć czy miałam lub aktualnie mam owulacje?

Do góry