Ale się dziewczęta rozpisałyście
Próbuję nadrobić!
Też używam tej aplikacji, ale ona u mnie nie jest w stanie przewidzieć owulacji. Mam szalone cykle, poprzedni aż 39 dni, ten się zapowiada na 33 dni ;-) Korzystam z aplikacji tylko po to, żeby wpisywać sobie dane i ich nie zgubić.
Dokładnie! Ja mam termin @ na 31 sierpnia, natomiast pierwszy test zrobię 7 września.
Dokładnie ten preparat biorę od czerwca zeszłego roku :-) Super jest to, że ma dwa źródła kwasu foliowego i witaminę D w sporej ilości.
Wierzymy w Ciebie i trzymamy kciuki, staraj się za bardzo nie stresować i nie napędzać. Ja miałam wysoką betę i i tak okazała się to ciąża biochemiczna, każda kobieta jest inna.
Coś o tym wiem
całe szczęście moja endokrynolog nadawała mi mnóstwo recept na euthyrox i mam zapas na 4 miesiące
@madziolina_p gratulacje
ależ wspaniały mamy tu wysyp dziewczyny!
@Wiatraki coś czuje, że będziesz następna i wcale się nie dziwię, że nie chcesz jeszcze zrobić testu.
Nie stresuj się, na początku ciąży podobno mogą zdarzać się takie krwawienia. Oznacz beta HCG. Kreska jest dość mocna, więc poziom pewnie wysoki. Gratulacje i myśl pozytywnie!
Ja jestem bardzo szczęśliwa, gdyż okazało się, że pęcherzyk pękł
Wygląda na to, że mój organizm zaczął sam z siebie poprawnie funkcjonować! Nie będę brała póki co clo, nawet jeśli w tym cyklu nie będzie. Endo 10,3mm, jak mówi moja gin, nic tylko zachodzić w ciążę. Kazała mi zrobić dzisiaj progesteron i będziemy włączać dupka, czekam na wyniki. Ogromnie lubię tą moją doktorkę, tak sobie myślę, że to naprawdę szczęście mieć ginekologa, któremu się ufa i do tego jest taki kochany
@KiedyPytam nie możesz się poddawać, bo zobacz - trzy cykle w tym roku bez owulacji i nagle wszystko gra i tańczy!!!Przewidywany termin @ mam na 31 sierpnia, testuje dopiero 7 września.