reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Czesc dziewczyny :)
Nie pisze, ale caly czas was czytam i za kazda z Was trzymam kciuki :) abyscie wszystkie zobaczyly upragnione II :)
Nie pisalam, gdyz tak naprawde ja dopiero zaczynam starania. Odstawilam pigulki, porobilam badania i czekalam na pierwsza „prawdziwa” @, ktora przyszla dzisiaj :)
Powodzenia dla kazdej z osobna!

reklama
Niedawno pytałam Was o dosyć krótka i skąpą miesiączke którą dostałam normalnie w terminie. Dziś zrobiłam test ciążowy bo miałam dziwne uderzenia gorąca i wyszedł pozytywny. Jestem strasznie zmartwiona bo coś mam przeczucie że będzie to ciąża biochemiczna :-/

Załączniki

• 20190821_095641.jpg
    3,6 MB · Wyświetleń: 71
Niedawno pytałam Was o dosyć krótka i skąpą miesiączke którą dostałam normalnie w terminie. Dziś zrobiłam test ciążowy bo miałam dziwne uderzenia gorąca i wyszedł pozytywny. Jestem strasznie zmartwiona bo coś mam przeczucie że będzie to ciąża biochemiczna :-/
Kochana, to mogło byc krwawienie implantacyjne. ♥

Czesc dziewczyny :)
Nie pisze, ale caly czas was czytam i za kazda z Was trzymam kciuki :) abyscie wszystkie zobaczyly upragnione II :)
Nie pisalam, gdyz tak naprawde ja dopiero zaczynam starania. Odstawilam pigulki, porobilam badania i czekalam na pierwsza „prawdziwa” @, ktora przyszla dzisiaj :)
Powodzenia dla kazdej z osobna!
witaj :-) masz juz dziecko/dzieci, jesli moge zapytac? czy to bedzie pierwsza "proba"? :)

reklama
Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apkiZobacz załącznik 1012376
Cudownie dziewczyny, szalenie wam gratuluję [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
@milena1706 nie zamartwiaj się na zaś [emoji3590] na pewno wszystko jest ok. [emoji6]

Do góry