reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Spazientito, super, ze pecherzyk pekl..super wiadomosci dzis mamy, pozytywne testy, pekniete pecherzyki.. 8-)

Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie :)

Mam core 10 lat i syna 8 lat. Ale Niestety zycie nie ulozylo sie tak jak planowalam... teraz mam cudownego partnera, ktory w pelni akceptuje moje dzieciaki i ma z nimi rewelacyjny kontakt. Naszym najwiekszym marzeniem jest powiekszenie gromadki, a czas i latka uciekaja, w tym roku koncze 33 lata i to juz najwyzsza pora myslec i dzialac w kierunku trzeciego dziecka.
Ten miesiac bedzie pierwszym w ktorym bedziemy sie starac. Nie planuje wykonywac zadnych testow owu a na sprawdzaniu wlasnego ciala sie nie znam, tzn szyjki, temperatury itd itp. Wiec tak naprawde wszystko w rekach Najwyzszego :D
kurcze, widze, ze sporo nas, ktore staraja sie o trzeciego maluszka :-) Ja tez nie robie zadnych testow, nic nie kontroluje, wiem tylko kiedy mam mnej wiecej owulacje.. to musi wystarczyc hehe ;-)

reklama
Jestem w 24dc, owulacja była w 19dc. Ustaliłyśmy, że niezależnie od poziomu będziemy włączać. Zobaczymy, staram się o tym nie myśleć, w poprzednim cyklu bardzo się nastawiłam, doszukiwałam się objawów i było mi bardzo smutno jak przyszła @. Super, że udało Ci się zrobić badania, ten monitoring na pewno Ci się przyda. Wierzę, że u Ciebie też wszystko zacznie chodzić jak w zegarku!

Dziękuję Kochana! Tak się cieszę, że u Ciebie wszystko ładnie rośnie i się rozwija :-D

I ja dziękuję [emoji3590]
Zobaczymy jutro jak beta rośnie, za tydzień w czwartek wizyta u ginekologa... Wszystko dopiero się okaże tak naprawdę. Ale póki co nie widzę nic, co mogłoby nas zmartwic, poza złymi wspomnieniami, które mocno stopuja radość z obecnej sytuacji.
Mimo wszystko, jestem dobrej myśli :)

Spazientito, super, ze pecherzyk pekl..super wiadomosci dzis mamy, pozytywne testy, pekniete pecherzyki.. 8-)

Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie :)

kurcze, widze, ze sporo nas, ktore staraja sie o trzeciego maluszka :-) Ja tez nie robie zadnych testow, nic nie kontroluje, wiem tylko kiedy mam mnej wiecej owulacje.. to musi wystarczyc hehe ;-)

Tak naprawde to dopiero ta trzecia ciaza jest/bedzie taka wymarzona, w pelni swiadoma. Przy pierwszej bylam „mlodziutka” i caly czas sie wszystkim stresowalam, jakos nawe sie cieszyc nie potrafilam :/ przy drugiej mialam caly czas malucha na rekach, wiec tez nie skupialam sie na niej calkowicie, bo glowa i rece caly czas zajete. Teraz dzieciaki juz sa duze, rozumne, mysle ze i rowniez pomocne, dlatego ta ciaza bedzie spokojniejsza. mam nadzieje ze tylko zdrowie dopisze, bo ono jest najwazniejsze...

Byłam już teraz muszę czekać co dalej będzie mam tylko nadzieję że nie spada
Ale to wynik z kiedy? Kilka dni temu czytałam, że taką miałaś. A teraz byłaś żeby potwierdzić? Trochę niska... Ja miałam lekko ponad 6 i niestety straciłam :( Ale Ty masz większą a robiłaś przed @ więc może być dobrze :)

reklama
Do góry