Love_sun
Fanka BB :)
Spazientito, super, ze pecherzyk pekl..super wiadomosci dzis mamy, pozytywne testy, pekniete pecherzyki..
Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie
Tez mi sie wydaje, ze wiatraki bedzie kolejna z pozytywnym tescikiem, takie mam przeczucie
kurcze, widze, ze sporo nas, ktore staraja sie o trzeciego maluszka :-) Ja tez nie robie zadnych testow, nic nie kontroluje, wiem tylko kiedy mam mnej wiecej owulacje.. to musi wystarczyc hehe ;-)Mam core 10 lat i syna 8 lat. Ale Niestety zycie nie ulozylo sie tak jak planowalam... teraz mam cudownego partnera, ktory w pelni akceptuje moje dzieciaki i ma z nimi rewelacyjny kontakt. Naszym najwiekszym marzeniem jest powiekszenie gromadki, a czas i latka uciekaja, w tym roku koncze 33 lata i to juz najwyzsza pora myslec i dzialac w kierunku trzeciego dziecka.
Ten miesiac bedzie pierwszym w ktorym bedziemy sie starac. Nie planuje wykonywac zadnych testow owu a na sprawdzaniu wlasnego ciala sie nie znam, tzn szyjki, temperatury itd itp. Wiec tak naprawde wszystko w rekach Najwyzszego