reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ten z niedzieli mnie zniechecił do testowania. Lekarza mam dopiero na 24 września, więc jeszcze zdążę zrobić test. Obawiam się najgorszego, myśli różne, przekładam, bo może lepiej nie wiedzieć, gdyby coś było nie tak... Na pewno od dzisiaj odstawiam wit z zeń szeniem i lecę po kelp. Ale czuję i bez testu, że coś się dzieje.
No to siuuup po test o czułości 10 i sprawdzamy co jest na rzeczy [emoji3590] skoro już to czujesz [emoji3590]
Oczywiście ja się tak drocze z Tobą [emoji3590][emoji6] czekam na wieści cierpliwie [emoji6]

reklama
NNat-

u mnie w rodzinie tez sa blizniaki..od taty strony.. jezu, od razu moglabym zakladac druzyne pilkarska...bo wtedy to juz bym miala 4 dzieci na koncie :laugh2::laugh2:

No to siuuup po test o czułości 10 i sprawdzamy co jest na rzeczy [emoji3590] skoro już to czujesz [emoji3590]
Oczywiście ja się tak drocze z Tobą [emoji3590][emoji6] czekam na wieści cierpliwie [emoji6]
Wiem kochana, a ja się boję. Kupię ten test. Pewnie jak go będę miała, to go już zrobię :p dlatego nie wiem, kiedy go kupię :*

oj, to u ciebie tez jest szansa na blizniaki :-)
Wszystko bedzie dobrze, mysl pozytywnie, trzymam mocno mocno kciuki i tak jak Nnat, czekam cierpliwie na ... test ;-) hehe
Pamiętam, jak w pierwszej ciąży pomyślałam o blizniakach, to była panika i ulga, jak okazało się, że jest jedno :)
Teraz byłoby fajnie :) z tym, że to są ciążę wysokiego ryzyka.
Poczekam jeszcze jakiś czas i jak @ na pewno nie będzie, to może się odwazę na test :)

NNat-

u mnie w rodzinie tez sa blizniaki..od taty strony.. jezu, od razu moglabym zakladac druzyne pilkarska...bo wtedy to juz bym miala 4 dzieci na koncie :laugh2::laugh2:
Hahaha, to do drużyny jeszcze odrobinkę braknie, ale drużyna siatkarska.... [emoji16]
Wiem kochana, a ja się boję. Kupię ten test. Pewnie jak go będę miała, to go już zrobię [emoji14] dlatego nie wiem, kiedy go kupię :*
Wiem, wiem [emoji3590] ale nie masz się czego bać, serio.
Ja tez pomyślałam o blizniakach u @nnat. :) moja mama ma brata bliźniaka :)
Hahahaha, dziewczyny, wy tak serio? [emoji16] jeszcze się rozochoce na bliźnięta i co wtedy jak okaże się że jedno w drodze? [emoji12] Nie no, żartuję, co by nie było, będzie idealnie. Byle było zdrowe i silne. [emoji3590]

Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apki
20190821_095055.jpeg

reklama
Do góry