reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mi Flo i Mój kalendarzyk pokazywały też owulacje dzień wcześniej ;)
Mi preglife pokazywał ,tak jak mówił lekarz , moje 2 koleżanki używały flo ,i też miały potwierdzenie z lekarzem ,to chyba bardziej wiarygodne niż test ;) ale wiadomo to tylko aplikacja nie siedzi w nas , najlepiej monitor u lekarza chociaż , jeden czy dwa cykle

Dziewczyny dziś dostałam okres jutro idę na wyniki. Część mi zrobią na nfZ a coś tam zapłace. No ale zawsze jakiś to rabat hehe. Będę robić TSH, TSH, LH, siarczan Dhea, prolaktyna, testosteron, estradiol.myslicie że coś mi to pokaże? Pytałam tego profesora to kazał robić w 2-3 dniu @. A ja zawsze robiłam środek lub druga połowa cyklu. I zawsze były w normie tylko że nie robiłam tego siarczanu. TSH zawsze mam poniżej 2,00. Niby super wszystko a jest jak jest. :(

Mi preglife pokazywał ,tak jak mówił lekarz , moje 2 koleżanki używały flo ,i też miały potwierdzenie z lekarzem ,to chyba bardziej wiarygodne niż test ;) ale wiadomo to tylko aplikacja nie siedzi w nas , najlepiej monitor u lekarza chociaż , jeden czy dwa cykle
To która aplikacja w końcu jest najlepsza. Kurcze ten ovufriend jest super ale bez sensu płacić bo mi i tak nic się nie sprawdza. Ale cokolwiek muszę ściągnąć. Ta flo jest ok?

Mam wyniki:

Załączniki

• 20190820_124237-1062x1416.jpg
    20190820_124237-1062x1416.jpg
    256,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Super gratulacje :biggrin2:
Ja będę miała wyniki gdzieś na wieczór dopiero. Byłam u gina mam zwolnienie do września jak narazie po badaniu zapytałam jak to wygląda czy zanosi się na @ powiedziała że nie więc jest ok zrobiła mi książeczkę wpisała 5tc choć chyba jeszcze nie ma No ale tak wpisała. Teraz czekam na wyniki krwi stres okrutny

Do góry