reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A propos aplikacji. Ja korzystam z Flo i ślepo jej wierzyłam, że wskazuje dobry dzień owulacji dopoki nie zrobiłam testu owu, który wskazał 2 dni wcześniej.

Codziennie rano budze sie z lekkim bokem krzyza, tesciowa mowi, ze to od noszenia dziciakow.. Mam 3-4 dni do @, jak nie bedzie brudzen dzis to jutro rano ribie test, zadnych dodatkowych objawow

My na początku na lajcie i bez spiny podchodzilismy do ciąży i się nie udawało, teraz jest większe ciśnienie i też się nie udaje więc już sama nie wiem...
A ja wczoraj sugerując się Waszymi opiniami poleczylam się czerwonym winkiem aż w głowie zaszumialo :Di orzeszkami.

Dziewczyny- te które nie mają jeszcze dzieci- Wam też jest tak przykro jak znajomi w Waszej obecności chwalą się swoimi pociechami? Jakie to są zdolne, co nie zrobili itp? Ze wszystkich znajomych zostałam sama bez dzieci i normalnie łzy mi się cisna do oczu jak ktoś zaczyna temat.
Też tak mam :( ja wiem że oni tego nie robią celowo. I że nie mają świadomości tego jak mnie to boli :( ale mnie samo to że oni wszyscy już mają dzieci dobija.... Jedna koleżanka już w drugiej ciąży a ja ciągle na etapie pierwszej. I te, na początku miałam luz a teraz się już nie da wyluzować jak jeszcze mam potwierdzenie że coś jest nie tak. Np. to że nie ma owu co jakiś czas....

KiedyPytam, ja mam koleżanki,ktore maja juz 3 dzieci, a sąsiadka rok starsza ode mnie już 4. Smutne jest to, że niektórym wystarczy chwila żeby zajsc w ciążę, innym bardzo długo lub czasem w ogóle się nie udaje.
Dobrze, że idziesz na ten monitoring...

KiedyPytam, ja mam koleżanki,ktore maja juz 3 dzieci, a sąsiadka rok starsza ode mnie już 4. Smutne jest to, że niektórym wystarczy chwila żeby zajsc w ciążę, innym bardzo długo lub czasem w ogóle się nie udaje.
Dobrze, że idziesz na ten monitoring...
Też się cieszę ale i cholernie się boje

dzien dobry :) ale tu ruch...
Hej dziewczyny no i zrobiłam ten test, wiecie jak to czasem jest głowa mówi za szybko, masz jeszcze 5 dni do @ ale coś innego podpowiada zrób, zrób no i nawet cienia cienia brak, bieluska biel ale no faktycznie nic ale to nic nie świadczy o ciąży, a to co mi się dzit to objawy nadchodzącego okresu i tyle. Dość łudzenia się, dziś zakupie fertilmen dla chłopa, inofolic dla siebie i testy owulacyjne żeby rozgryźć ten mój cykl i tyle, muszę jakoś odpuścić bo przez pragnienie tej ciąży ucieka mi życie a mam już jeden cud i powinnam być dla niej a nie głowa gdzieś indziej. A może to kara że chyba nie do końca jestem pewna czy to dobra decyzja (w sensie wiecie wiek, duża różnica wieku 5 lat między dziećmi itd.) No nic musiałam się wyżalić.
Ada, jeszcze nic straconego.. masz jeszcze cale 4-5 dni do @ to musialabys chyba byc w ciazy z trojaczkami, zeby test tak stybko wyszedl ;) niektorym w dniu nadejscia okresu jeszcze nie wychodzi. :)

Czesc Rita 44 :-) trzymam kciuki za dwie kreski :-)

Meg24 -bedziemy czekaly na @ albo testowaly chyba jakos tego samego dnia :) tez moj ostatni okres mialam 31.07 i mam cykle ok. 26-27 dni hehe
Szkoda gadać.. Ja za 4 dni mam dostać @, test dziś negatywny więc raczej się nie łudzę już po prostu czuje się tak bezsilna że szlak mnie trafia.
no co ty, test negatywny, bo moze byc jeszcze za wczesnie..tak samo jak u Ady.. za 4 dni sytuacja moze wygladac calkiem inaczej, wiec glowa do gory :)

Dziewczyny zrobilam bete.... Nie wiem czy nie za wcześnie- 3 dni do @...Ale skoro wyszły testy z moczu to z krwi tym bardziej powinno się potwierdzić... boję się że testy to był tylko sen ....:/
Boję się jak cholera!!!

QUOTE="mycha_00, post: 18429961, member: 84789"]
Dziewczyny zrobilam bete.... Nie wiem czy nie za wcześnie- 3 dni do @...Ale skoro wyszły testy z moczu to z krwi tym bardziej powinno się potwierdzić... boję się że testy to był tylko sen ....:/
Boję się jak cholera!!!
[/QUOTE]
Trzymam kciuki by to była najprawdziwsza prawda!

reklama
Boję się jak cholera!!!
To pewnie tylko formalność :) co na papierze to na papierze no nie? :) Dawaj szybko znac

Do góry