reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny tak się cieszę z waszych testów;)! A za resztę trzymam kciuki.
Ale chyba muszę trochę odpocząć. Na wizycie gin powiedziała że cykl bezowulacyjny a ja objawy ciąży już mam jak tak Was czytam:D
Trzymajcie się dziewczyny:* wrócę do was za moment jak dotrwam do monitoringu;)

reklama
Dziewczyny sluzem nie ma co sie sugerowac. Ja tez przed okresem mialam bialy sluz i taki sam mam jak zaszlam w ciaze wiec nie sugerujcie sie tym bo to moze was zmylic. Ja wiem ze jestescie niecierpliwe bo ja sama tez tak mialam :) ale ogolnie polecam wytrzymac do dnia okresu i zrobic test :)

Ale chyba muszę trochę odpocząć. Na wizycie gin powiedziała że cykl bezowulacyjny a ja objawy ciąży już mam jak tak Was czytam:D

Czekamy z utęsknieniem :) Ja monitoring to już mam w każdym cyklu przez te bezowulacyjne, ech,

Dziewczyny trochę się zmartwiłam teraz, bo po wizycie w toalecie zabolał mnie lewy jajnik (ten, z którego miała być owulacja). Bolało chwilkę, 3-4 sekundy, i przestało. Martwię się, bo jak miałam torbiel (w lewym jajniku właśnie) to też mnie dość mocno bolało.

Kiedy zaczynasz monitoring? Nie zostawiaj mnie samejjjjj :( heh.... Żartuje oczywiście. Ale chyba idziemy podobnie z cyklem.

Czekamy z utęsknieniem :) Ja monitoring to już mam w każdym cyklu przez te bezowulacyjne, ech,

Dziewczyny trochę się zmartwiłam teraz, bo po wizycie w toalecie zabolał mnie lewy jajnik (ten, z którego miała być owulacja). Bolało chwilkę, 3-4 sekundy, i przestało. Martwię się, bo jak miałam torbiel (w lewym jajniku właśnie) to też mnie dość mocno bolało.
Kiedy masz mieć owu? Jak ten monitoring u ciebie teraz wygląda ?

Teoretycznie już miałam w piątek. Monitoring był w tamtą środę i był pęcherzyk ok 23 mm plus endo 9 mm, w czwartek wyrzut LH. Na monitoring idę w tę środę rano.
Zobaczyć czy pękł? Zrób sobie też jak masz progesteron. Będzie też mówił co z owu i czy nie jest za mały na zagniezdzenie. Ja też mam teraz tak zrobić.

Zobaczyć czy pękł? Zrób sobie też jak masz progesteron. Będzie też mówił co z owu i czy nie jest za mały na zagniezdzenie. Ja też mam teraz tak zrobić.

Dokładnie. Zobaczymy co powie moja gin w środę. Wtedy jak byłam w ciąży biochemicznej to miałam bardzo niski progesteron, od samego początku nic mi tam nie pasowało w tej ciąży. Przynajmniej endo grubiutkie jak na mnie, kuracja winno-orzechowa działa 8-):)

reklama
Sprawdzałas poziom prolaktyny?

Do góry