reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny tak się cieszę z waszych testów;)! A za resztę trzymam kciuki.
Ale chyba muszę trochę odpocząć. Na wizycie gin powiedziała że cykl bezowulacyjny a ja objawy ciąży już mam jak tak Was czytam:D
Trzymajcie się dziewczyny:* wrócę do was za moment jak dotrwam do monitoringu;)

reklama
Dziewczyny sluzem nie ma co sie sugerowac. Ja tez przed okresem mialam bialy sluz i taki sam mam jak zaszlam w ciaze wiec nie sugerujcie sie tym bo to moze was zmylic. Ja wiem ze jestescie niecierpliwe bo ja sama tez tak mialam :) ale ogolnie polecam wytrzymac do dnia okresu i zrobic test :)

Ale chyba muszę trochę odpocząć. Na wizycie gin powiedziała że cykl bezowulacyjny a ja objawy ciąży już mam jak tak Was czytam:D

Czekamy z utęsknieniem :) Ja monitoring to już mam w każdym cyklu przez te bezowulacyjne, ech,

Dziewczyny trochę się zmartwiłam teraz, bo po wizycie w toalecie zabolał mnie lewy jajnik (ten, z którego miała być owulacja). Bolało chwilkę, 3-4 sekundy, i przestało. Martwię się, bo jak miałam torbiel (w lewym jajniku właśnie) to też mnie dość mocno bolało.

Kiedy zaczynasz monitoring? Nie zostawiaj mnie samejjjjj :( heh.... Żartuje oczywiście. Ale chyba idziemy podobnie z cyklem.

Czekamy z utęsknieniem :) Ja monitoring to już mam w każdym cyklu przez te bezowulacyjne, ech,

Dziewczyny trochę się zmartwiłam teraz, bo po wizycie w toalecie zabolał mnie lewy jajnik (ten, z którego miała być owulacja). Bolało chwilkę, 3-4 sekundy, i przestało. Martwię się, bo jak miałam torbiel (w lewym jajniku właśnie) to też mnie dość mocno bolało.
Kiedy masz mieć owu? Jak ten monitoring u ciebie teraz wygląda ?

Teoretycznie już miałam w piątek. Monitoring był w tamtą środę i był pęcherzyk ok 23 mm plus endo 9 mm, w czwartek wyrzut LH. Na monitoring idę w tę środę rano.
Zobaczyć czy pękł? Zrób sobie też jak masz progesteron. Będzie też mówił co z owu i czy nie jest za mały na zagniezdzenie. Ja też mam teraz tak zrobić.

Zobaczyć czy pękł? Zrób sobie też jak masz progesteron. Będzie też mówił co z owu i czy nie jest za mały na zagniezdzenie. Ja też mam teraz tak zrobić.

Dokładnie. Zobaczymy co powie moja gin w środę. Wtedy jak byłam w ciąży biochemicznej to miałam bardzo niski progesteron, od samego początku nic mi tam nie pasowało w tej ciąży. Przynajmniej endo grubiutkie jak na mnie, kuracja winno-orzechowa działa 8-):)

reklama
Sprawdzałas poziom prolaktyny?

Do góry