Tak 27dc sama w szoku jestem jeszcze. Kup 10 ,ja w 25dc zrobiłam i była biel A dziś najpierw 25 to ta 2 kreska taka słaba że aż znikła A na 10 od razu było widaćSuper, 27 dc? Ja jutro rano też zrobię 25 bo mam jeszcze jeden w domu.. I zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak 27dc sama w szoku jestem jeszcze. Kup 10 ,ja w 25dc zrobiłam i była biel A dziś najpierw 25 to ta 2 kreska taka słaba że aż znikła A na 10 od razu było widaćSuper, 27 dc? Ja jutro rano też zrobię 25 bo mam jeszcze jeden w domu.. I zobaczymy
Mi gin zalecił folik nie zdążyłam wybrać całego opakowania .Jakiego rodzaju suplementy bierzecie?
Folik to kwas foliowy i to nie suplement tylko lek więc bardzo dobry produkt. Tez wybrałam 2 op.Mi gin zalecił folik nie zdążyłam wybrać całego opakowania .
Ovarin, Capivit A + E i kompleks witamin BJakiego rodzaju suplementy bierzecie?
Wit d 2000, folik na zmianę z metylowanym kwasem foliowym swanson, magnez, wit dla kobiet.Jakiego rodzaju suplementy bierzecie?
Ja biorę od stycznia Folik, witamine d3, witamine B1 i magnez/potas(z przerwami). Od 2mcy witamine a+e a mężowi zakupiłam FertilmanJakiego rodzaju suplementy bierzecie?
W pierwszej ciąży też wystarczył mi folik, druga też folik, ale niestety straciłam ja i stąd teraz te suplementy u mnie.OMG o ja naiwna haha...myślałam , kwas foliowy to wszystko czego potrzeba.
Ok. a któraś słyszała coś o cholinie? czytałam ,że trzeba to brać nawet przed zajściem w ciążę podobnie jak kwas foliowy. Nie wiele witamin dla kobiet starających się bądź w pierwszych tygodniach ciąży ją ma. Prenatal Uno ma ją w składzie i chciałam zacząć to suplementować.
Dlaczego aż tak dużo dodatków? a+e? d3 ? magnez no to rozumiem bo niweluje skurcze ale reszta jakie ma działanie pomocnicze?
Tak prywatnie.A Ty chodzisz do lekarza prywatnie ?