reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ale wysyp :) Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki :p
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Skoro mnie wywołujesz, to odpowiadam. Miło, ze pytasz.Tak, próbowałam. @ mam miec wtorek lub środa. Dzisiaj zrobilam test cholerny test, niestety, negatywny, czekam na @. Przykro, bo dzialalismy, ale moze po stracie organizm potrzebuje więcej czasu.
A co u Ciebie?
Miło, że tyle II tu :)

To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.

Ale wysyp :) Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki :p
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Ja też mam nadzieje że wkrótce wszystkie zaskoczą :)
Ja na prawdę odpuscilam...mialam już plany na zmianę pracy, wakacje 2020 i wręcz pogodzilam się z myślą że będzie nas trójka i tak też będzie cudownie.
Mój mąż zaczął łykac Fertil man od lipca A ja odstawiłam tabletki na arytmie serca tak na próbę.. czy dam sobie radę bez nich. Oczywiście Przytulanki były cały cykl tak jak nam się chciało A klimat nadmorski był cudowny ;)

To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @

Super dziewczyny, cieszę się razem z Wami, oby kreseczki ciemniały, trzymam kciuki. z tego co piszecie to testowalyscie dużo szybciej niż w terminie spodziewanej miesiączki to doradzcie proszę czy skoro w poniedziałek będę w 19 dniu 24 dniowego cyklu, owulacja niby 10 była to mogę spróbowac z testem?
Oj dziewczyny wiem że wiek nam nie pomaga ale ja mam 36 lat i m nadzieję.

reklama
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @
Kochana ja mam 34 lata i to moje 4 będzie. Nam wyszło w 3 mc starań

Do góry