reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ale wysyp :) Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki :p
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Skoro mnie wywołujesz, to odpowiadam. Miło, ze pytasz.Tak, próbowałam. @ mam miec wtorek lub środa. Dzisiaj zrobilam test cholerny test, niestety, negatywny, czekam na @. Przykro, bo dzialalismy, ale moze po stracie organizm potrzebuje więcej czasu.
A co u Ciebie?
Miło, że tyle II tu :)

To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.

Ale wysyp :) Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki :p
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Ja też mam nadzieje że wkrótce wszystkie zaskoczą :)
Ja na prawdę odpuscilam...mialam już plany na zmianę pracy, wakacje 2020 i wręcz pogodzilam się z myślą że będzie nas trójka i tak też będzie cudownie.
Mój mąż zaczął łykac Fertil man od lipca A ja odstawiłam tabletki na arytmie serca tak na próbę.. czy dam sobie radę bez nich. Oczywiście Przytulanki były cały cykl tak jak nam się chciało A klimat nadmorski był cudowny ;)

To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @

Super dziewczyny, cieszę się razem z Wami, oby kreseczki ciemniały, trzymam kciuki. z tego co piszecie to testowalyscie dużo szybciej niż w terminie spodziewanej miesiączki to doradzcie proszę czy skoro w poniedziałek będę w 19 dniu 24 dniowego cyklu, owulacja niby 10 była to mogę spróbowac z testem?
Oj dziewczyny wiem że wiek nam nie pomaga ale ja mam 36 lat i m nadzieję.

reklama
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @
Kochana ja mam 34 lata i to moje 4 będzie. Nam wyszło w 3 mc starań

Do góry