reklama
Wiatraki
Fanka BB :)
Skoro mnie wywołujesz, to odpowiadam. Miło, ze pytasz.Tak, próbowałam. @ mam miec wtorek lub środa. Dzisiaj zrobilam test cholerny test, niestety, negatywny, czekam na @. Przykro, bo dzialalismy, ale moze po stracie organizm potrzebuje więcej czasu.Ale wysyp Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
A co u Ciebie?
Miło, że tyle II tu
Ja też mam nadzieje że wkrótce wszystkie zaskocząAle wysyp Gratulacje dziewczęta!!
Może w końcu wszystkie zaskoczymy jak przetarlyacie szlaki
Wiatraki Ty próbowałaś w tym cyklu czy zrobiłaś przerwę?
Ja na prawdę odpuscilam...mialam już plany na zmianę pracy, wakacje 2020 i wręcz pogodzilam się z myślą że będzie nas trójka i tak też będzie cudownie.
Mój mąż zaczął łykac Fertil man od lipca A ja odstawiłam tabletki na arytmie serca tak na próbę.. czy dam sobie radę bez nich. Oczywiście Przytulanki były cały cykl tak jak nam się chciało A klimat nadmorski był cudowny
Wiatraki
U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @To może dobrze wróży, ze tak myslalyscie haha. Wiatraki jeszcze czas do @ więc spokojnie, może za wcześnie. Ja też po stracie w czerwcu, odczekalismy 1 cykl, zrobiłam badania i w tym m-cu działamy znów.
AsiaIN
Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!U mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @
Moja koleżanka ma 40lat....I dopiero stara się o 1wsze...Tak się życie ułożyło. Boi się Ale pragnienie dziecka jest ogromne. Nikt jej tego nie zabroni. To jej decyzja. Ja uważam że za późno.. Ale tak jak pisałam życie taki ułożyło jej scenariusz.Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!
Wiatraki
Ja się obraziłam i wystarczy jedno. O taki bunt. Trzymam kciuki za Was, ja odpoczywam. Nie dam rady czekać i się rozczarować... Przykro, smutno, ale może tak ma być. Dobrze, ze mam jedno dziecko.Kochana ja mam 33... Trzeba mieć nadzieję!!!
Super dziewczyny, cieszę się razem z Wami, oby kreseczki ciemniały, trzymam kciuki. z tego co piszecie to testowalyscie dużo szybciej niż w terminie spodziewanej miesiączki to doradzcie proszę czy skoro w poniedziałek będę w 19 dniu 24 dniowego cyklu, owulacja niby 10 była to mogę spróbowac z testem?
Oj dziewczyny wiem że wiek nam nie pomaga ale ja mam 36 lat i m nadzieję.
Oj dziewczyny wiem że wiek nam nie pomaga ale ja mam 36 lat i m nadzieję.
reklama
Kochana ja mam 34 lata i to moje 4 będzie. Nam wyszło w 3 mc starańU mnie też strata w czerwcu. Pod koniec. 28 dni, jak w zegarku @ biore wit, zaczęłam już ćw i poprawiłam dietę. Dzialalismy konkretnie i... i nic... Tylko u mnie też wiek, 35l. Nigdy nie czułam się staro, do teraz.. Czekam na ta cholerna @