reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

gratuluje, dodatni, jakies objawy?
Daleka jestem od robienia testów o ile okres się nie spóźnia. Od września 2018 od kiedy rzuciłam tabletki zrobiłam test dwa razy i raz bete w czerwcu. Dziś zrobiłam dlatego że od 2dni mam zawroty, brak siły i senność. Tak mnie ruszyło że skoro test Pink jest czuły A owulacja prawdopodobnie była 12-14 dni temu A może wcześniej (Ten cykl był specyficzny, szybko dużo sluzu, poza tym żadnych boli owu) to może coś wyjdzie.

reklama
Dziewczyny Kochane więc to dziś Ten Dzień, gdzie testy 3 różnych firm Potwierdzają :) wczoraj domowe lab pozytyw, a dziś wszystkie 3 :)

Załączniki

• 20190818_145139.jpg
    20190818_145139.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 69
Dzięki Dziewczyny, ale to narazie testy na Owu, więc mam nadzieję, że się uda :) A działamy już od tygodnia ;) Czyli w tym m-cu owu będzie w 15dc A nie 17 :) Oby się udało i zakończyło tym razem Szczęśliwie...

Dzięki Dziewczyny, ale to narazie testy na Owu, więc mam nadzieję, że się uda :) A działamy już od tygodnia ;) Czyli w tym m-cu owu będzie w 15dc A nie 17 :) Oby się udało i zakończyło tym razem Szczęśliwie...
Kurcze, tez myslalam, ze ciążowe, w takim razie trzymam mocmo kciuki za powodzenie. Właśnie tak się zastanawiałam, bo pamiętałam, że @ masz na wrzesień :) Powodzenia!

reklama
Do góry