reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

O widzisz to prawie identyczne mamy cykle. Pewnie dopiero zacznę dbać o siebie... narazie wpadłam w wir sprzątania. Wróciliśmy z wakacji i wszędzie pełno "kotow". Odkurzam na raty bo właśnie te zawroty mam ciągle.
Kupilam 3 testy Pink super czułe (10).
Też muszę kupić czulsze bo dziś 25 negatyw.

reklama
Wiatraki myślałam, że to dosyć świeża sprawa a jak koniec czerwca to 1 cykl chyba był przerwy.
To tylko ja tu jestem po 30stce i staram się o pierwsze dopiero? :(

Ja mam cykle 29dniowe, @ wypada za 5dni i dziś zatestowalam bo tak czułam ze muszę sprawdzić zawroty głowy i senność. Nie powiem że masz testować bo z testami różnie bywa i wiem że i mój mógł mnie oklamac. Ty masz krótkie cykle więc już coś test może pokazać.
U mnie w sumie w poniedziałek będzie 5 dni do @ i tak wiem że każdy organizm jest inny i różnie może być ale jutro jak mi się uda kupię testy i zrobię we wtorek rano. U mnie niepokoją mnie takie napadu smutku, ryczę z byle powodu, i rwie mnie tak dziwnie w podbrzuszu. No zobaczymy co wyjdzie. A Ty dbaj o siebie to nie banał to ważne.

a ja dzis 23dc, plamien narazie brak, 5-6 dni do @ w zeszlym cyklu juz byly. Piersi bola, zadnych innych objawow. Cos czuje, ze moglo wyjsc, mam na dzialce 1 test, zrobie go w srode jak plamien wczesniej nie bedzie.

Lepiej odpuścić.... Na zdrowie to wyjdzie wszystkim ale przede wszystkim Tobie. A jeśli potwierdzi się moja ciaza to tym bardziej będę uważała że cała blokada była w mojej głowie. Tak bardzo chciałam,tyle przeplakalam....I w czerwcu obiecałam sobie że to koniec co będzie to będzie...I chyba jest :) A już plan B zaczęłam wcielać w życie.
Myszko, ja jestem po prostu rozczarowana...

Wiatraki myślałam, że to dosyć świeża sprawa a jak koniec czerwca to 1 cykl chyba był przerwy.
To tylko ja tu jestem po 30stce i staram się o pierwsze dopiero? :(
Tak i odrazu po stracie, kiedy przestalam krwawic, tez nie zaskoczyło, choć nie uwazalismy, przyszła @ ale jakoś to zaakceptowalam, w koncu 11 tyg bylam w ciazy... Po @ też dzialalismy i nic... To nie na moje nerwy... Wiem, to dopiero pierwszy cykl...
Kochana, staraj się, nie chce nikomu robić przykrości, ale gdybym nie miała dziecka, to nie bylabym taka obrażona i staralabym się do skutku... Choć nawet nie chce sobie wyobrażac, jak jest ciężko... Trzymam kciuki mocno!

reklama
Do góry