Też muszę kupić czulsze bo dziś 25 negatyw.O widzisz to prawie identyczne mamy cykle. Pewnie dopiero zacznę dbać o siebie... narazie wpadłam w wir sprzątania. Wróciliśmy z wakacji i wszędzie pełno "kotow". Odkurzam na raty bo właśnie te zawroty mam ciągle.
Kupilam 3 testy Pink super czułe (10).
reklama
J
Ja mam 34, staram się o drugie... jak dobrze pójdzie to do 34 lat będziesz miała już dwojeWiatraki myślałam, że to dosyć świeża sprawa a jak koniec czerwca to 1 cykl chyba był przerwy.
To tylko ja tu jestem po 30stce i staram się o pierwsze dopiero?
J
Ja mam 34, staram się o drugie... jak dobrze pójdzie to do 34 lat będziesz miała już dwojeWiatraki myślałam, że to dosyć świeża sprawa a jak koniec czerwca to 1 cykl chyba był przerwy.
Paraply
Fanka BB :)
W takim tempie to cieszyłabym się jakby było choć jednoJ
Ja mam 34, staram się o drugie... jak dobrze pójdzie to do 34 lat będziesz miała już dwoje
U mnie w sumie w poniedziałek będzie 5 dni do @ i tak wiem że każdy organizm jest inny i różnie może być ale jutro jak mi się uda kupię testy i zrobię we wtorek rano. U mnie niepokoją mnie takie napadu smutku, ryczę z byle powodu, i rwie mnie tak dziwnie w podbrzuszu. No zobaczymy co wyjdzie. A Ty dbaj o siebie to nie banał to ważne.Ja mam cykle 29dniowe, @ wypada za 5dni i dziś zatestowalam bo tak czułam ze muszę sprawdzić zawroty głowy i senność. Nie powiem że masz testować bo z testami różnie bywa i wiem że i mój mógł mnie oklamac. Ty masz krótkie cykle więc już coś test może pokazać.
madziolina_p
a ja dzis 23dc, plamien narazie brak, 5-6 dni do @ w zeszlym cyklu juz byly. Piersi bola, zadnych innych objawow. Cos czuje, ze moglo wyjsc, mam na dzialce 1 test, zrobie go w srode jak plamien wczesniej nie bedzie.
Wiatraki
Myszko, ja jestem po prostu rozczarowana...Lepiej odpuścić.... Na zdrowie to wyjdzie wszystkim ale przede wszystkim Tobie. A jeśli potwierdzi się moja ciaza to tym bardziej będę uważała że cała blokada była w mojej głowie. Tak bardzo chciałam,tyle przeplakalam....I w czerwcu obiecałam sobie że to koniec co będzie to będzie...I chyba jest A już plan B zaczęłam wcielać w życie.
Wiatraki
Tak i odrazu po stracie, kiedy przestalam krwawic, tez nie zaskoczyło, choć nie uwazalismy, przyszła @ ale jakoś to zaakceptowalam, w koncu 11 tyg bylam w ciazy... Po @ też dzialalismy i nic... To nie na moje nerwy... Wiem, to dopiero pierwszy cykl...Wiatraki myślałam, że to dosyć świeża sprawa a jak koniec czerwca to 1 cykl chyba był przerwy.
Kochana, staraj się, nie chce nikomu robić przykrości, ale gdybym nie miała dziecka, to nie bylabym taka obrażona i staralabym się do skutku... Choć nawet nie chce sobie wyobrażac, jak jest ciężko... Trzymam kciuki mocno!
reklama
Ja z porannego zrobiłam 25 i wyszedł cień cienia A później o 11 zrobiłam 10 i wstawiłam później fotkęTeż muszę kupić czulsze bo dziś 25 negatyw.