reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

To jeszcze za wcześnie na testy! Niepotrzebnie tylko się dołujesz tymi testami jak wychodzą negatywne.

To dobrze, przynajmniej trochę nerwów Ci odejdzie! Będziesz robiła ten pakiet badań, który zlecił Ci ten profesor?

Ekspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
Chcialabym. Ale zobaczę kiedy zacznie mi się @. Może być tak że nie będę mogła wziąć wolnego :/ niestety pracuje od 7:00 a jeszcze mam zastępstwo za koleżankę. Ale monitoring będę robiła napewno i ewentualnie zrobie w trakcie nastepnej @. Bo raczej następna @ będzie..... I wtedy pojadę do niego z badaniami i całym cyklem z monitoringiem i potwierdzeniem czy była owu czy nie. Teraz najważniejszy monitoring. Zobaczyć co się tak zadzieje

reklama
To jeszcze za wcześnie na testy! Niepotrzebnie tylko się dołujesz tymi testami jak wychodzą negatywne.

To dobrze, przynajmniej trochę nerwów Ci odejdzie! Będziesz robiła ten pakiet badań, który zlecił Ci ten profesor?

Ekspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
Wg ulotki tak jak napisałaś ale jak ja zrobiłam test i wyszła mi wyraźna krecha, po 2 dniach z ciekawości zrobilam kolejny i kreska już byla mniej wyraźna więc podejrzewam, że te 24h a pozniej już hormon zanikal. Ja tam nie odczuwam owulacji w żaden sposób ale dziewczyny tak.

KiedyPytam, dziś kumulacja eurojackpot. Można grać a w razie wygranej rzucić wypowiedzenie w trybie natychmiastowym :D Pięknie by było.

Wg ulotki tak jak napisałaś ale jak ja zrobiłam test i wyszła mi wyraźna krecha, po 2 dniach z ciekawości zrobilam kolejny i kreska już byla mniej wyraźna więc podejrzewam, że te 24h a pozniej już hormon zanikal. Ja tam nie odczuwam owulacji w żaden sposób ale dziewczyny tak.

KiedyPytam, dziś kumulacja eurojackpot. Można grać a w razie wygranej rzucić wypowiedzenie w trybie natychmiastowym :D Pięknie by było.
Hahaha ..... Przy milionowej wygranej nie jestem za rzucaniem roboty w ogóle ale rzucenie.... I szukanie wymarzonej ..... Jest dobrym pomysłem :D

KiedyPytam, ja nie mówię o milionowej wygranej ale 325- milionowej :D nie opłacałoby się chodzić do takiej roboty za najniższa krajowa.

Dzięki natt :*

Hejka dziewczyny powiedźcie czy wam tez zdarza się mieć szyjkę wysoko ze ledwo da się sięgnąć i miękka przy okazji taki mleczny śluz w dniu spodziewanej miesiączki? Odrazu zapytam czy jest możliwe żeby coś zafałszowało dodatni wynik testu owulacyjnego? Np stosunek czy coś nie biorąc luteiny ani żadnych leków?

reklama
Do góry