reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hejka dziewczyny powiedźcie czy wam tez zdarza się mieć szyjkę wysoko ze ledwo da się sięgnąć i miękka przy okazji taki mleczny śluz w dniu spodziewanej miesiączki? Odrazu zapytam czy jest możliwe żeby coś zafałszowało dodatni wynik testu owulacyjnego? Np stosunek czy coś nie biorąc luteiny ani żadnych leków?
a wyczuwasz czy twrda czy rozwarta? noi sluz duzo wrozy! robilas test?

reklama
Dziewczyny a jeśli np doszło do zapłodnienia na dniach, to czy alkohol można pić w rozsądnych ilosciach? Mam imprezę i boję się, żeby to jakoś niegatywnie nie wpłynęło jeśli doszło do zapłonienia w tym cyklu. Żadnych objawów oczywiście nie mam ale nadzieję.
Ja uważam że nie zaszkodzi , tak czytałam i lekarz mówił że te pierwsze dni czyli te w któtcyh nie wiesz że jesteś w ciąży nic się nie stanie , ja jestem tego przykładem ,zaszłam w ciąże w sylwestra więc alko był , w nowy rok była powtórka ;) za tydzień miałam imprezę też piłam , a dzidzia zdrowa

Ja uważam że nie zaszkodzi , tak czytałam i lekarz mówił że te pierwsze dni czyli te w któtcyh nie wiesz że jesteś w ciąży nic się nie stanie , ja jestem tego przykładem ,zaszłam w ciąże w sylwestra więc alko był , w nowy rok była powtórka ;) za tydzień miałam imprezę też piłam , a dzidzia zdrowa
No to nawet nie będę się czaic :p

Oj niektóre kobiety przez niemal całą ciąże piją i rodzą zdrowe dzieci- te, które od razu zachodzą. A inne nie dość, że muszą się nameczyc, żeby zajsc to pewnie i mały drink czy piwo by zaszkodziło. Takie to życie i sprawiedliwość.

No to nawet nie będę się czaic :p

Oj niektóre kobiety przez niemal całą ciąże piją i rodzą zdrowe dzieci- te, które od razu zachodzą. A inne nie dość, że muszą się nameczyc, żeby zajsc to pewnie i mały drink czy piwo by zaszkodziło. Takie to życie i sprawiedliwość.
Dokładnie tak jest ,te co mają w dupie, to nie mają żadnych problemów z zajściem , z donoszeniem , ja zaszłam jak odpuściłam totalnie ,ale nawet tak że moja głowa odpuściła ,i się udało , Trzymam kciuki za Ciebie ,i każdą starającą się :)

Ja mam 7-8 dni do @, jesli mialo dojsc do zaplodnienia to ok tydzien temu. Zbadalam szyjke i jest na dlugosc palca, twarda i ciezko powiedziec, czy zamknieta bo ja mam jakby poprzeczne sklepienie. Co innego od tego co w zeszkym cyklu- sluz biaky i grudkowaty.

reklama
Ja mam 7-8 dni do @, jesli mialo dojsc do zaplodnienia to ok tydzien temu. Zbadalam szyjke i jest na dlugosc palca, twarda i ciezko powiedziec, czy zamknieta bo ja mam jakby poprzeczne sklepienie. Co innego od tego co w zeszkym cyklu- sluz biaky i grudkowaty.
U mnie 5 dni do @ szyjki ja nie sięgam stary też nie jest pewien ale chyba miekka jest.
Śluz tez taki jak piszesz z tym że lekko żółtawy, zapach neutralny.
Ewentualnie zapłodnienie 7-9 dni temu-25dc negatyw,26 dc negatyw (oba 10mul).
Wyżej wkleiłam link na którym to mnie rozczarowano że dziś może być zagnieżdżenie i to plus minus 3 dni

Do góry